Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Στο ΟΑΚΑ οι Ακαδημίες της ΑΕΚ Β. Εύβοιας - Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας με δώρα & εκπλήξεις

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν οι μικροί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών της ΑΕΚ στη Βόρεια Εύβοια την περασμένη Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στον αγώνα της Ένωσης με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα της Super League. Μαζί με τους νεαρούς αθλητές ήταν και ο Προπονητής των Ακαδημιών της Β. Εύβοιας Δημήτρης Ζουπανιώτης καθώς και ο Πρόεδρος, του Βυζαντίου Νέου Πύργου - Ομάδα μέλους του Δικτύου στη Βόρεια Εύβοια - Κωνσταντίνος Μασουρίδης.

Εκτός όμως από το να παρακολουθήσουν τον αγώνα οι νεαροί βορειοευβοιώτες αθλητές είχαν και ενεργή συμμετοχή αφού συνόδευσαν του ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου πριν τη σέντρα και έβγαλαν μαζί με τους παίκτες όλες τις απαιτούμενες αναμνηστικές φωτογραφίες. Ζώντας και οι ίδιοι σαν πρωταγωνιστές τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του "δικεφάλου".
Δύο μέρες πριν και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, οι Ακαδημίες της ΑΕΚ στη Βόρεια Εύβοια έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Άγιο, σε μια εκδήλωση με πολύ μουσική, πολλά δώρα και πολλές εκπλήξεις, όπου το παρόν έδωσε και ο υπεύθυνος του δικτύου των Ακαδημιών της ΑΕΚ Μπάμπης Ζελενίτσας.
Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ και Βίντεο από το ΟΑΚΑ αλλά και από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Άγιο...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...