Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Α.Ε. Ιστιαίας – Αστέρας Πετριτή: Όλοι μαζί μια γροθιά για τη νίκη

Ο εξ’ αναβολής αγώνας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στην Α.Ε. Ιστιαίας και τον Αστέρα Πετριτή  θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Ιστιαίας. Να θυμίσουμε πως ο εν λόγω αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Δεκεμβρίου, όμως η μετακίνηση της Κερκυραϊκής ομάδα τότε κατέστη αδύνατη λόγω απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Η διαιτητική τριπλέτα του αγώνα θα είναι από το Σύνδεσμο Διαιτητών Κορινθίας. Διαιτητής ο Παναγιώτης Κακριδής και Βοηθοί του οι Κώστας Γκότσης και Γιώργος Σεφέρης.
Κομβικής σημασίας αύριο το παιχνίδι για την Βορειοευβοιώτικη ομάδα με ζητούμενο μόνο τη νίκη που εκτός από το υπερπολύτιμο «τρίποντο» θα δώσει και μέγιστης σημασίας ψυχολογική ώθηση στην ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στόχος όλων η ομοψυχία και ο κόσμος, ο 12ος και πολυτιμότερος παίκτες της ομάδας να βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της και όλοι μαζί μία γροθιά για τη νίκη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Ένωση δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών πλην των Λευτέρη Στασινόπουλου, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, του Ιντρίτ Μπιμπάι οι οποίος είναι τιμωρημένος για πειθαρχικό παράπτωμα και του τραυματία Θανάση Γεροκωνσταντή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...