Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Μένει Ιστιαία ο Τσίρκοβιτς – Πράσινο φως της Διοίκηση στον προπονητή, για εν λευκώ διαχείριση και επανασχεδιασμό της ομάδας

Τελεία μπήκε στο τεταμένο κλίμα που υπήρχε τον τελευταίο καιρό στις σχέσεις Διοίκησης και προπονητή στην Α.Ε. Ιστιαίας, που οδήγησαν τον Μίκι Τσίρκοβιτς ένα βήμα πριν την αποχώρησή του απ’ τον πάγκο της Βορειοευβοιώτικης ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός συνεχίζει κανονικά στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης αφού απολαμβάνει την πλήρη στήριξη των Διοικούντων της Ένωσης στις επιλογές του.

Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση του «Δ & Α» οι συγκεκριμένες αποφάσεις πάρθηκαν στην αποψινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας. Το Δ.Σ. δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή και δέχτηκε και τους όρους που έθεσε ο κύριος Τσίρκοβιτς για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες μας οι προϋποθέσεις που έθεσε ο κ. Τσίρκοβιτς είναι πρώτον άμεση πάταξη φαινομένων απειθαρχίας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δεύτερον εν λευκώ διαχείριση των αποδυτηρίων από των προπονητή και τρίτον ξεκαθάρισμα και μεταγραφές σε θέσεις που πονάει η ομάδα, τουλάχιστον τρεις.

Από το παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως οποιεσδήποτε διαφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών αμβλύνθηκαν, ο Σέρβος τεχνικός τυγχάνει απόλυτης εμπιστοσύνης από τη Διοίκηση της ομάδας, η οποία του δίνει το πράσινο φως να θέσει τα πλάνα για τον επανασχεδιασμό εκ βάθρων της ομάδας με στόχο την παραμονή της στην κατηγορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...