Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

2ο Football Festival: Πετυχημένη και φέτος η ποδοσφαιρική γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕΚ στη Β. Εύβοια

Άλλη μια διήμερη γιορτή του ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αιδηψό. Πρόκειται για το διήμερο 2o Football Festival διοργάνωσε η Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Βυζαντίου & Αγίου επίσημοι συνεργάτες του δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ. Μια πραγματικά άψογη διοργάνωση που αξίζει να δοθούν τα εύσημα στους δύο υπεύθυνους των Ακαδημιών στη Βόρεια Εύβοια Κωνσταντίνο Μασουρίδη και Δημήτρη Ζουπανιώτη.

Από το δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ στη Βόρεια Εύβοια βρέθηκαν ο Διευθυντής του Δικτύου Μπάμπης Ζελενίτσας και ο υπεύθυνος συντονιστής του δικτύου Χρήστος Σίσκος. Ενώ τη δεύτερη μέσα δηλαδή σήμερα τίμησε με την παρουσία μια από τις μεγαλύτερες δόξες του «Δικέφαλου» ο Τόνι Σαβέβσκι, υπεύθυνος πλέων σκάουτινγκ των «κιτρινόμαυρων». Επίσης στην εκδήλωση παρεβρέθηκε και τις δύο ημέρες και μετείχε στις προπονήσεις αλλά και στο αγωνιστικό πρόγραμμα ο Χαλκιδέος Προπονητής και Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Εύβοιας Παντελής Κεβρεκίδης.
Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε προπονήσεις σε παιδιά όλων των ηλικιών υπό τις οδηγίες των προπονητών του Δικτύου, αλλά και ενημέρωση των Βορειοευβοιωτών τεχνικών από τους υπεύθυνους της ΑΕΚ.
Σήμερα το μενού περιελάμβανε πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα. Το ποδοσφαιρικό μέλλον της Βόρειας Εύβοιας, κάθε ηλικίας, από προ τζούνιορ μέχρι νέους ξεδίπλωσε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο με αντιπάλους τους επίσης ελπιδοφόρους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Αστέρα Λαμίας, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση με όλα τα αγωνιστικά του τμήματα.
Οι εντυπώσεις των υπεύθυνων του Δικτύου τις ΑΕΚ απ’ τους μικρούς βορειευβοιώτες ποδοσφαιριστές αρκετά καλά. Μάλιστα αρκετοί νεαροί «παίκτες» κέντρισαν το ενδιαφέρον των τεχνικών του «Δικέφαλου» οι οποίοι δήλωσαν πως θέλουν να τους ξαναδούν.
Η διήμερη ποδοσφαιρική γιορτή ολοκληρώθηκε σήμερα με απονομή διπλωμάτων συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς ποδοσφαιριστές.

Ακολουθεί παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη δεύτερη μέρα της γιορτής….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...