Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Το Σαββατοκύριακο στη Β. Εύβοια το 2ο Football Festival των Ακαδημιών της ΑΕΚ

Το δεύτερο Football Festival του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ στη Βόρεια Εύβοια είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Νοεμβρίου στο γήπεδο των Λουτρών Αιδηψό. Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Βυζαντίου Νέου Πύργου συνεργαζόμενης ομάδας με την ΑΕΚ F.C. DEVELOPMENT NETWORK και της Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Αγίου που αποτελεί επίσημο μέλος του δικτύου.
Δικαίωμα συμμετοχής στις προπονήσεις, εντελώς δωρεάν, έχουν όλα τα παιδιά που το επιθυμούν στο αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα, αρκεί να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι και την Παρασκευή 11 του μήνα στους υπεύθυνους του δικτύου στη Βόρεια Εύβοια κ. Δημήτρη Ζουπανιώτη (τηλ. 6977071154) και Κωνσταντίνο Μασουρίδη (τηλ. 6932638151).
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος του Σαββάτου, από τις 18:30 έως και τις 20:00, θα γίνει ανάλυση του προπονητικού προγράμματος στους προπονητές των συνεργαζόμενων Ακαδημιών της Βόρεια Εύβοιας. Να σημειωθεί ότι από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ στη Βόρεια Εύβοια θα βρεθούν οι προπονητές Μπάμπης Ζελενίτσας και Χρήστος Σίσκος.
Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγωνιστική δράση με τη συμμετοχή και όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του Αστέρα Λαμίας. Μετά το τέλος των αγώνων θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής από την Διεύθυνση του Δικτύου της ΑΕΚ και τον Υπεύθυνο του τμήματος Scouting, παλιά δόξα του «Δικέφαλου» Τόνι Σαβέβσκι.

Δείτε παρακάτω πατώντας πάνω στις εικόνες την αφίσα του τουρνουά καθώς και το πρόγραμμα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...