Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Επιστολή του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τη λαϊκή αγορά

"Κύριοι , μετά από συνεχόμενες ενοχλήσεις από τον εμπορικό κόσμο της Ιστιαίας , μέσω  των μελών του Δ.Σ του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου και προτάσεων για την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ , με λύπη διαπιστώνουμε πως η Δημοτική Αρχή δεν έχει προβεί έως τώρα σε καμία ενέργεια με αποτέλεσμα να οργιάζει το Παραεμπόριο τόσο στον χώρο που λειτουργεί η Λαϊκή Αγορά όσο και στους γειτονικούς δρόμους .

 Σας καλούμε λοιπόν να μας ενημερώσετε γραπτώς για τις ενέργειες που έχετε κάνει έως τώρα και τις αποφάσεις που έχετε πάρει ή ενδέχεται να πάρετε από εδώ και στο εξής.
 Είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί όλους . Δίνουμε καθημερινά αγώνα επιβίωσης απέναντι  στα συνεχόμενα μέτρα και φορολογικές επιβαρύνσεις της Κυβέρνησης και δεν θα επιτρέψουμε άλλοι να αισχροκερδούν εις βάρος μας με μαύρη εργασία , χωρίς νόμιμες άδειες και με " μαύρα " έσοδα .
 Τις προτάσεις μας σας τις έχουμε καταθέσει σε προηγούμενο Δ.Σ και εμμένουμε σ' αυτές .
 Μην κλείνετε τα μάτια μπροστά στα λουκέτα που μπαίνουν καθημερινά στις επιχειρήσεις". Η Πρόεδρος                                                              Η Γεν . Γραμματέας


Χόντζα Μαρία                                                        Δημητροπούλου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...