Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Μώλος – Τελεθριακός 45-80: Σαρωτικός Τελεθριακός σκόρπισε το Μώλο

Σαν σίφουνας πέρασε ο Τελεθριακός μέσα απ’ το Μώλο κερδίζοντας την ομώνυμη τοπική ομάδα με το επιβλητικό 45-80 για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Έτσι και μετά απ’ αυτή τη νίκη οι παίκτες του Ανέστη Δαδίτσιου έχουν το απόλυτο σε νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας έτσι ένα ονειρικό ξεκίνημα.

Οι βορειοευβοιώτες από την αρχή του παιχνιδιού, έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ με σοβαρότητα και ζητούμενο μόνο τη νίκη και έτσι δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους. Από την αρχή επέβαλαν το ρυθμό τους παίρνοντας διαφορά ασφαλείας που σιγά σιγά διευρυνόταν φτάνοντας στο τέλος σε διαστάσεις θριάμβου.
Το άνοιγμα της ψαλίδας στο σκορ έδωσε τα περιθώρια στον Ανέστη Δαδίτσιο να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε πολλούς νεαρούς παίκτες. Όπως οι Μέτα που σημείωσε 14 πόντους, Δήμου και Αφερείμ.
Απ’ τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν πλουραλισμό στο σκορ, ξεχώρισαν οι Μητρόπουλος με 15 πόντους, Παπαθανασίου με 14 με δύο τρίποντα, Μέτα με 14 και Τριανταφύλλου με 10, ενώ από τους γηπεδούχους οι Βλασσόπουλος με 14 πόντους με τρία τρίποντα και Νικολάου με 10 με ένα τρίποντο.
Δεκάλεπτα: 10-17, 10-21, 8-16, 17-26
Διαιτητές: Χαϊνά – Μαμασούκα
ΜΩΛΟΣ (Σεβαστόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Καλοβελώνης, Ανδρίτσος, Βλασσόπουλος 14 (3), Γρίβας 1, Διαμαντής 4, Χάιτα Χρ., Σακελλαρόπουλος, Μόσχος 4, Νικολάου 10 (1), Κρέτσης 4, Σιότροπος 8 (1).

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Δαδίτσιος): Μέτα 14, Ρουμελιώτης Θ. 7 (1), Χατζής 3, Παπαθανασίου 14 (2), Ρουμελιώτης Αν., Ιωακείμ 7, Αφερείμ, Μητρόπουλος 15, Κουμπές 8, Δήμου, Φακίτσας 2, Τριανταφύλλου 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...