Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ηλίας Πετσής: "Το "Ευσταθίου news" και οι γκεμπελίσκοι της τοπικής πληροφόρησης"

Από τον Επικεφαλής του Συνδυασμού Νέα Πορεία του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού Ηλία Πετσή λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου...

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, ενώ θα έπρεπε να γίνει αποδεκτή απο το σώμα η αίτηση παραίτησης μου απο τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής,η κυρία Ευσταθίου και το "Ευσταθίου news" αναφέρθηκαν σε μια απαντητική επιστολή έπειτα απο αίτημα του Δήμου,απο το ΥΠ.Εσωτερικών όπου καμία αξία δεν έχει μιας και μόνο η....
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στ.Ελλάδας είναι η απο το νόμο αρμόδια  και έχει ήδη απαντήσει απορρίπτοντας την προσφυγή απο πολίτη κατα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν είχε κάνει δεκτή την πρόταση της κυρίας Ευσταθίου για αντικατάσταση μου απο τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Η διαστρέβλωση της αλήθεια και η πιθανή ζημία που προκαλείται απο αυτή είναι πράξη με την οποία θα ασχοληθούν τα αρμόδια δικαστήρια.

"Ευσταθίου news" όχι μόνο με "πειραγμένες φωτογραφίες αλλά και με ψεύδη και παραπληροφόρηση κυρία Ευσταθίου.

Τα δύο χρόνια απραξίας και εγκατάλειψης του τόπου πρέπει να σας απασχολούν,

μιάς και οι φωτογραφίες απο μόνες τους δεν λείνουν τα τεράστια προβλήματα που προκαλούνται στον τόπο απο την αναποτελεσματικότητά σας.

Καλές οι "βόλτες" με δαπάνες των δημοτών,αλλά να φέρνουν και αποτελέσματα.

Αυτά επι του παρόντος,τα υπόλοιπα για εσάς και τους εντολοδόχους σας θα τα μάθατε απο τη δικαιοσύνη και θα είναι πολύ σύντομα.

Ηλίας Πετσής
Επικεφαλής
Δημοτικής Παράταξης
Νέα Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...