Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Νίκος Θεοδώρου στο «τιμόνι» της Διοίκησης του Α.Ο. Ωρεών

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε την Κυριακή που μας πέρασε τον Α.Ο. Ωρεών. Νέος Πρόεδρος της ομάδας εξελέγη ο Νίκος Θεοδώρου. Ο κ. Θεοδώρου έχει χρηματίσει ξανά Πρόεδρος στην ομάδα των Ωρεών πριν τέσσερα χρόνια όταν αυτή ήταν στην Α’ κατηγορία και είναι έμπειρος γνώστης των ποδοσφαιρικών δρώμενων της περιοχής, αλλά και των Διοικητικών της των «πράσινων».

Το νέο Δ.Σ. συμπληρώνεται επίσης από έμπειρος παράγοντες με μακρά θητεία στο Σύλλογο. Στη θέση του Γενικού Γραμματέα βρίσκεται ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μαυρούτσικος, ενώ Αντιπρόεδρος είναι ο Κώστας Παυλάκης, Ταμίας η Γεωργία Καλαφάτη και Γενικός Έφορος ο Γιάννης Δαμασκάκος και μέλη οι Στάθης Σταματίου και Μάκης Καραδημήτρης.
Το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Συλλόγου έχει αναλάβει ο έμπειρος προπονητής και μέχρι πέρσι προπονητής στον Ερμή Πηλίου σε μια άκρος πετυχημένη χρονιά Κώστας Ζυγογιάννης. Όσον αφορά τώρα τη γυναικεία ομάδα του Συλλόγου τις Αρτέμιδες, έχει δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών και πραγματοποιεί προετοιμασία υπό τις οδηγίες του προπονητή Λάζαρου Κυρπισλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...