Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Με βασικό κορμό & νέες προσθήκες υπολογίσιμη δύναμη το Βυζάντιο στη φετινή Β’ κατηγορία

Αρχίζει το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας το Σαββατοκύριακο και αρκετά ενισχυμένο μεταγραφικά μπαίνει στην κούρσα της αγωνιστικής σεζόν το Βυζάντιο Νέου Πύργου. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ζουπανιώτη κατάφερε να πάρει το εισιτήριο ανόδου μαζί με το Τραχήλι μέσω τις διαδικασίας μπαράζ.

Βασικός στόχος της ιστορική Βορειευβοιώτικης ομάδας που επανακάμπτει δυναμικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής είναι η εδραίωση στην κατηγορία. Φυσικά, όμως και με βάση τη μακρά ιστορία του Συλλόγου δεν λείπουν και οι φιλοδοξίες για ακόμη ψηλότερα στην πορεία.
Με γνώμονα λοιπόν την εδραίωση στην κατηγορία και την καλή πορεία οι Πυργιώτες ενέταξαν στο δυναμικό τους αρκετούς αξιόλογους παίκτες. Έτσι λοιπόν την κιτρινόμαυροι φανέλα θα φορούν φέτος οι Κώστας Αρσενόπουλος, που έχει αγωνιστεί και στην Α. κατηγορία με την Α.Ε. Ιστιαίας, Κώστας Αλεξίου, ο μικρός Στάθης Ζουπανιώτης από την Ακαδημία του Α.Ο. Αγίου, ο έμπειρος Βασίλης Αρετσίνης από την Ο.Π. Αιδηψού, ο Άρης Χοτζάι, οι Γιάννης και Δημήτρης Φενερίδης, καθώς και ο Προκόπης Μπαντίδας που με τους νέους της Ιστιαίας είχαν πραγματοποιήσει αξιόλογες εμφανίσεις, και οι Ιμπραήμ Μπαρχιματάι, Γιώργος Στεφανής, Κώστας Κουλουρίωτης και Στυλιανό Μουράτι.
Θα πρέπει επίσης κλείνοντας να τονιστεί ότι ο βασικός κορμός παραμένει ο ίδιος με πέρσι έτσι έμπειροι και αξιόλογοι παίκτες, όπως οι Σταματόπουλος, Αλεξίου, Χουβαρδάς, Νικολέρης, Ρούσεβ, Κομποθανάσης, Σουρίλας κ.α. θα συνεχίσουν να είναι ντυμένοι στα «κιτρινόμαυρα» καθιστώντας έτσι το Βυζάντιο μια υπολογίσιμη ομάδα και έναν δύσκολο αντίπαλο στην κατηγορία.

Τέλος να αναφέρουμε πως οι άνθρωποι του Συλλόγου καλωσορίζουν τους νέους παίκτες στην ομάδα, ευχόμενοι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους και πάνω απ’ όλα υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...