Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Γαλάνη - Τσαλιγοπούλου - Νέγκα: Η εκδήλωση σταθμός του φετινού καλοκαιριού στη Μονοκαρυά

Μια υπέροχη μουσική βραδιά με τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου το βράδυ από την πάντα δραστήρια και ποιοτική Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού. Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα ταξίδεψαν σε μοναδικούς μουσικούς δρόμους το πολυπληθές κοινό ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Στο τρίωρο μουσικό πρόγραμμα οι τρεις μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου ερμήνευσαν πλούσιο λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο. Δικά τους κομμάτια, αλλά και Χατζιδάκη, Λοΐζο, Θεοδωράκη, Παπαδόπουλο, Τσιτσάνη, καθώς και πολλών άλλων μεγάλων δημιουργών περιελάμβανε το υπέροχο μουσικό "μπουκέτο" που πρόσφεραν απλόχερα η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα στο κοινό.
Η προσέλευση του κόσμου μεγάλη ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών.  Κατά τη γνώμη μας ίσως η ποιο πετυχημένη μουσική εκδήλωση των τελευταίων χρόνων στην περιοχή. Και βέβαια όπως ανέφεραν άνθρωποι της Πολιτιστικής Κίνησης Μονοκαρυάς, η επόμενη μέρα τους βρίσκει να στρώνονται από τώρα στη δουλειά για μεγάλη εκδήλωση το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η διοργάνωση άψογη, από το σύλλογο, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την επιτυχία της βραδυάς και αν έμεινε και κανείς κάπως παραπονεμένος είναι λογικό με τέτοια κοσμοσυρροή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μόνοι πραγματικά χαμένοι είναι όσοι δεν πήγαν στην εκδήλωση. Βέβαια η Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς δεν σταματά εδώ και σίγουρα όλοι μας θα ξαναχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μιας τέτοιους μεγέθους και ποιότητας εκδήλωση. Εξ' άλλου η Πολιτιστική Κίνηση του χωριού έχει αποδείξει στα δέκα χρόνια ζωή της ότι η συλλογικότητα σε συνδυασμό με την ποιότητα μπορούν να φέρουν θεαματικά αποτελέσματα.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης η Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο τονίζοντας ότι μέσα από μια τέτοια παρουσία και η Κίνηση αντλεί δύναμη να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.
Τέλος να σημειώσουμε ότι στη σελίδα της Πολιτιστικής Κίνησης στο Facebook χθες δημοσιεύθηκαν οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου και τα δώρα. Δείτε πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...