Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού υποδέχθηκε στην Αιδηψό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ., εκπροσώπους φορέων, τοπικούς πολιτικούς παράγοντες και αρκετούς δημότες, μετείχε της υποδοχής του αρχηγού της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έφθασε χθες το πρωί στο πορθμείο της Αιδηψού, προκειμένου να μεταβεί στην πληγείσα από την μεγάλη πυρκαγιά, γειτονική περιοχή της Λίμνης. Επικεφαλής της Υποδοχής ήταν ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος βρισκόταν ήδη  στην Αιδηψό.


Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της Περιφέρειας.

Πριν τη μετάβασή του στη Λίμνη, ο κ. Μητσοτάκης και η συνοδεία του, επισκέφθηκαν το ανακαινισμένο «Κύμα» όπου ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου μας από την Αντιδήμαρχο κ. Άννα Λουκατζίκου.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, είχε σύντομη συνομιλία με τον κ. Μητσοτάκη, στον οποίο προσέφερε ως δώρο ένα βιβλίο με την ιστορία της Αιδηψού και της ευρύτερης περιοχής της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...