Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Επείγουσα ανακοίνωση για την αυριανή συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Νέο Πύργο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με την είσοδο των ΙΧ στη Νησιωτισσα:
Προτείνουμε και παρακαλούμε ως είσοδος για τα ΙΧ για την συναυλία στη Νησιώτισσα αύριο 19/08 να χρησιμοποιηθεί η ΕΙΣΟΔΟΣ ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑΣ της Περιφερειακής Εθνικής Οδού Ιστιαίας-Αιδηψού (τοπωνύμιο ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ) για λόγους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και καλύτερης εξυπηρέτησης των επισκεπτών! Σας ενημερώνουμε ότι ο δρόμος Ν.Πύργος-Νησιώτισσα έχει σοβαρό πρόβλημα διέλευσης λόγω της κατολίσθησης που έχει υποστεί!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για όσους παρακολουθήσουν τη συναυλία από τη θάλασσα:
Παρακαλούμε αυστηρά να μην χρησιμοποιηθούν φωτοβολίδες ή άλλα φωτιστικά μέσα από όσους βρεθούν στη Νησιώτισσα με σκάφη, για λόγους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΙΑΣ καθώς και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των δια ξηράς Επισκεπτών της συναυλίας και των κατοίκων της Νησιώτισσας. Στην περίπτωση που υπάρξουν τέτοιου είδους περιστατικά θα αναφερθούν αμέσως στις αρμόδιες αρχές.

Όσον αφορά τη συναυλία γενικότερα, η προπώληση των εισιτηρίων λήγει την Παρασκευή 19/8 στις 12 το μεσημέρι. Η προσέλευση ξεκινά στις 19:30. Στο χώρο θα διατίθενται δωρεάν καρέκλες, αλλά επίσης ο καθένας μπορεί να φέρει τις δικές του καρέκλες θαλάσσης.  Φέτος οι χώροι πάρκινγκ είναι μεγαλύτεροι και με έμπειρους ανθρώπους διαχειριστές πάρκινγκ προς διευκόλυνση των επισκεπτών.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...