Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Στη Β. Εύβοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Άφιξη στην Αιδηψό & περιοδεία στην πυρόπληκτη Λίμνη

Περιοδεία στις πυρόπληκτες περιοχές στη Βόρεια Εύβοια πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Αρχικά ο κ. Μητσοτάκης έφθασε στην Αιδηψό με το Ferry Boat συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη. Στη Λουτρόπολη έκανε μια ολιγόλεπτη στάση και ξεναγήθηκε στο ιστορικό και αναστυλωμένο πλέον "Κύμα" από την Αντιδήμαρχο Αιδηψού Άννα Λουκατζίκου.

Παρόντες κατά την άφιξη του κ. Μητσοτάκη στο λιμάνι των Λουτρών, όπου και τον υποδέχτηκαν ήταν, ο Βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας Σίμος Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού - Αθλητισμού και Τουρισμού Γιάννης Κοντζιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Αργύρης, ο Λιμενάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας, ο Αστυνομικός Διοικητής Αιδηψού, Δημήτρης Τρίγκας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Πέτρος Ποδάρας, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιστιαίας - Αιδηψού, ο εκπρόσωπος του Οργανισμού Λιμένων Εύβοιας Γιάννης Τσιρογιαννίδης, καθώς και μέλη του κόμματος.
Όπως αναφέραμε μετά την άφιξή του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήγε με τα πόδια στο "Κύμα", όπου εκεί ξεναγήθηκε από την Αντιδήμαρχο Αιδηψού Άννα Λουκατζίκου. Στο "Κύμα" ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε και είχε μαζί της μια ολιγόλεπτη συζήτηση και με τη Δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου - Σπανού, η οποία του πρόσφερε και αναμνηστικό δώρο ένα βιβλίο για τη Βόρεια Εύβοια.
Μετά την Αιδηψό ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις κατασκηνώσεις τις Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας στις Ροβιές και εν συνεχεία μετέβη στις Πυρόπληκτες περιοχές (Λίμνη, Κατούνια, Μονή Γαλατάκη), ενώ τέλος μετείχε σε σύσκεψη με παράγοντες της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και φορείς των πυρόπληκτων περιοχών, στο κτίριο Μελά, στη Λίμνης.
Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα επισκέπτονταν το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας
Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ από την άφιξη του κ. Μητσοτάκη και την μικρή παραμονή του στην Αιδηψό....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...