Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Ακόμη μία φορά απαξιώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιστιαίας - Αιδηψού

Για άλλη μία φορά απαξιώνεται το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού, αφού η συνεδρίαση που συγκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι κατόπιν αιτήματος της Αντιπολίτευσης με αφορμή το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ αναβλήθηκε διότι δεν υπήρξε απαρτία αφού έλλειπε ολόκληρη η συμπολίτευση εκτός από τον Βασίλη Δημόπουλο που ήταν παρόν.

Συγκεκριμένα το σημερινό Δ.Σ. είχε συγκληθεί κατόπιν αιτήματος των Αναστασίας Φουρνάρη, Ουρανίας Παπανδρέου, Σωτηρίου Πανουργιά, Σπυρίδωνα Σταματίου, Στέργιου Βενετή, Μαρίας Μακρή, Βασιλείου Δημόπουλου, Ηλία Πετσή, Εμμανουήλ Χριστοφάκη, με θέμα : «΄Αμεση ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από την Δημοτική Αρχή (Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου, σχετικά με την 158/Α/2016 ΄Εκθεση Επιθεώρησης-Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, άμεση χορήγηση αντιγράφου της 158/Α/2016 έκθεσης, άμεση χορήγηση αντιγράφων της πλήρους αλληλογραφίας μεταξύ του Δήμου και του ΣΕΕΔΔ».
Από την Αντιπολίτευση παρόντες ήταν εννέα σύμβουλοι, οκτώ που είχαν υπογράψει το αίτημα καθώς και ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θανάσης Καμαράτος, ενώ απουσίαζαν οι κ. Νίκος Τσελίκας και Άγγελος Μισιρλής. Από τη Συμπολίτευση παρών ήταν μόνο ο κ. Δημόπουλος που είχε υπογράψει το αίτημα. 
Οι αντιδράσεις ήταν έντονες από τους παρευρισκόμενους για την απουσία της Συμπολίτευσης και της Δημάρχου. Καυστικές ήταν και οι δηλώσεις που έκαναν στο Istiaia Press οι Ηλία Πετσής, Βασίλης Δημόπουλος και Ουρανία Παπανδρέου. Μάλιστα ο Βασίλης Δημόπουλος ανέφερε πως η Δήμαρχος δεν προσήλθε στη συνεδρίαση ενώ ήταν στο γραφείο της. 
Να αναφέρουμε πως σχετικά με την αναβολή του σημερινού Δ.Σ. ο Σύμβουλος της Συμπολίτευσης Βασίλης Δημόπουλος καταθέτει καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς. Δείτε σχετικά ΕΔΩ.
Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις των κ. Πετσή, Δημόπουλου και της κ. Παπανδρέου...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...