Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα του Τάσου Πρατσόλη στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν μετά από μεγάλη πίεση, διάβασμα και στέρηση ελεύθερου χρόνου και διασκέδασης, να πετύχουν το στόχο τους και να περάσουν στις σχολές που επέλεξαν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουν πάντα επιτυχίες και να καταφέρουν στην ζωή τους να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.

Θα ήταν παράλειψη όμως να μην επισημάνω και για όσους πιθανόν δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, ότι στη ζωή θα κληθούν, όπως όλοι μας, να δώσουν πολλές μάχες. Το κρίσιμο είναι να μην το βάζεις κάτω και να επιμένεις με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και περισσότερη προσπάθεια.
Τέλος, αξίζουν ειδική αναφορά και ξεχωριστά συγχαρητήρια, οι οικογένειες όλων των υποψηφίων, οι οποίες όπως παραδοσιακά πράττουν οι ελληνικές οικογένειες, υποστηρίζουν, ενισχύουν, ενθαρρύνουν τα παιδία τους να εξελιχθούν και να προοδεύσουν, χωρίς να υπολογίζουν ούτε κόπους ούτε χρήματα, παρά τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς που διανύουμε.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...