Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Οι απαντήσεις Καραφύλλη για το δελτίου τύπου της κ. Χόντζα - Αντίδραση μέλους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου στα γραφόμενα της Προέδρου

Αναφορά στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες η Πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας Μαρία Χόντζα και στο οποίο αναφέρει ότι δεν ισχύει και δεν αποδεικνύεται ότι έγινε μέλος της Νέας Δημοκρατίας και ότι ο Εμπορικός Σύλλογος δεν έχει κανένα χρωματισμό, έγινε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Ιστιαία "Πρωινές Διαδρομές" του Γιάννη Τσελίκα . Το Δελτίο Τύπου αναγνώστηκε στην εκπομπή στην οποία ήταν παρόν και ο διαχειριστής του Istiaianews Δημήτρης Καραφύλλης, ο οποίος είχε παρουσιάσει το ρεπορτάζ στο σταθμό από την ανοιχτή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ και στον οποίο η κ. Χόντζα κάνει αναφορά στο Δελτίο Τύπου της θεωρώντας συκοφαντικά τα όσα ανέφερε.
Ο κ. Καρυφύλλης ανέφερε ότι μετέφερε το ρεπορτάζ και όσα είπε η Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αναστασία Σίδερη, η οποία σε δήλωσή της καλοσόρισε την κ. Χόντζα ως νέο μέλος του κόμματος. Μάλιστα είπε πως "αφού μου ζητά η κ. Χόντζα να ανακαλέσω τα λεγόμενά μου εγώ τα ανακαλώ δεν μπορώ όμως να ανακαλέσω και τα γεγονότα". Μάλιστα η δήλωση της κ. Σίδερη στον Δημήτρη Καραφύλλη για λογαριασμό του Istiaianews και του Ράδιο Ιστιαία ακούστηκε και από ραδιοφωνικού αέρος.(Ακούστε παρακάτω)....
video
Σχετικά με το γεγονός ότι κατά τη μεταφορά του ρεπορτάζ ο Δημήτρης Καραφύλλης είχε αναφέρει ότι "ο Εμπορικός Σύλλογος είναι μπλε" κάτι στο οποίο  γίνεται  και στο Δελτίο Τύπου της κ. Χόντζα, ο ίδιος δήλωσε  ότι το είπε με αφορμή το γεγονός ότι τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. ανήκουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Εδώ ορθός ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιάννης Τσελίκας τόνισε, ότι οι πολιτικές προτιμήσεις των μελών δεν μπορούν να χρωματίζουν το σύλλογο ως οντότητα. 

Αντίδραση όμως στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες η κ. Χόντζα υπήρξε από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Θανάση Κομποθανάση, σχετικά με το γεγονός ότι η Πρόεδρος, αναφέρει στο Δελτίο Τύπου της ότι πήγε στην ανοιχτή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ με την θεσμική της ιδιότητα ως Πρόεδρος του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του κ. Κομποθανάση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...