Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

ΝΟΔΕ Εύβοιας: Δράση "κανένας στο περιθώριο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο Περιθώριο», σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουλίου, κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τον βουλευτή Ευβοίας, κ. Σίμο Κεδίκογλου και τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας, κ. Πέτρο Ποδάρα, επισκέφθηκε στις 11πμ τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος όπου είχε συνάντηση με τον σεβ. Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο κατά την οποία έγινε ενημέρωση για τις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ι.Μ. Χαλκίδος.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο της ΝΔ, χωρίς την παρουσία του κ. Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος έπρεπε να μεταβεί στην Αθήνα για τη συνεδρίαση της Βουλής, επισκέφθηκε κατά σειρά:
Τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλκιδέων στην περιοχή του γηροκομείου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας με την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΧ κ. Κατερινα Κυριάκου - Καλαμιώτη και τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού κ. Σωτήρη Ανυφαντή, οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Παγώνη.
Την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφειάρχη Ευβοίας κ. Φάνη Σπανό, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αργύρη και υπηρεσιακούς παράγοντες – υπευθύνους Κοινωνικών Δράσεων της Περιφέρειας.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο και Ιατρείο της Ι.Μ. Χαλκίδος, όπου ενημερώθηκε για το εθελοντικό έργο και την Κοινωνική του προσφορά από τον υπεύθυνο ιερέα, π. Χρυσοβαλάντη.
Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετείχαν επίσης: το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κ. Τζοβάννα Γκόγκου, η θεματική υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας, κ. Ζωή Πικραμένου, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδος, κ. Γρηγόρης Τσίμπος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλκίδος κ. Κώστας Παπαγεωργίου και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Χαλκίδος κ. Σωτήρης Βασιλείου και Φώτης Καραμπιτσάκος.
Μετά το πέρας των σημερινών συναντήσεων, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Πέτρος Ποδάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όπως τονίστηκε και σε όλες τις σημερινές μας συναντήσεις, η Δράση ‘Κανένας στο περιθώριο’, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη πανελλαδικά, ήδη από τις αρχές του μήνα, έχει σαν στόχο την ανάδειξη του έργου των Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα, την ανάπτυξη και ενδυνάμωση της συνεργασίας του κόμματος με θεσμούς εθελοντικής προσφοράς και την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του έργου και την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δομές και τα οποία με τις επισκέψεις αυτές καταγράφουμε.
Η Κοινωνική ευαισθησία είναι βασικό χαρακτηριστικό της παράταξής μας. Αναγνωρίζουμε και τιμούμε την προσφορά των Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των εθελοντικών πρωτοβουλιών και αντιλαμβανόμαστε ως χρέος μας την υποστήριξη και την έμπρακτη ενίσχυση του έργου τους.
Την ίδια στιγμή οι ευαισθησίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαντλούνται στην ανοχή των προκλητικών ανομιών των αυτοαποκαλούμενων ‘Αλληλέγγυων’ στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Η ποιοτική διαφορά στην αντίληψη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι εμφανής»

Πέτρος Δ. Ποδάρας
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...