Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Ένταση και καβγάς στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής

Ένταση, έντονη αντιπαράθεση και βαρείς χαρακτηρισμοί ακούστηκαν την Παρασκευή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας - Αιδηψού κατά την έκτακτη συνεδρίαση με θέμα την παραχώρηση χρήσης κτιρίων στο Νομικό Πρόσωπο για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

Η ένταση ξεκίνησε όταν η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Ουρανία Παπανδρέου καταψήφισε το κατ' επείγον του θέματος και έκανε λόγο για αναθέσεις μελετών που αφορούσαν τη δημιουργία των ΚΔΑΠ στον ειδικό σύμβουλο του Δήμου Αντώνη Σαουλίδη αναφέροντας τις αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια και σχετικό δημοσίευμα της Ευβοϊκής Γνώμης. Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα η κ. Παπανδρέου είχε εκδώσει και σχετικό δελτίο τύπου. Η έντονη τοποθέτηση της κ. Παπανδρέου, έφερε αρκετή ένταση. Μάλιστα έντονος ήταν ο καβγάς της κ. Παπανδρέου και η ανταλλαγή λεκτικών πυρών και με τον σύμβουλο της συμπολίτευση Κώστα Σελίμη.
Στα τεκτενόμενα έντονη ήταν η αντίδραση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγγελικής Κούκουζα. Επίσης αποχώρησαν από την αίθουσα οι σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...