Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Νικήτρια στα junior η Ακαδημία του Λάζαρου Κυρπισλίδη (φωτορεπορτάζ)

Ολοκληρώθηκε χθες το τουρνουά Junior της ΕΠΣ Εύβοιας και νικήτρια στο Τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Λάζαρου Κυρπισλίδη, όπου στο τελευταίο παιχνίδι χθες κέρδισε τον Αρτεμησιακό με 5-1, σε ένα παιχνίδι όπου οι μικροί ποδοσφαιριστές προσέφεραν πλούσιο θέαμα με γκολ και φάσεις. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Παπαδόπουλος στο 15', Σταματόπουλος στο 26', 42' και Στραφιώτης Α. στο 45' και 46'. Ο Ατεμησιακός είχε προηγηθεί με γκολ του Κούκη στο 6'.
Αν και στόχος του τουρνουά είναι τα παιδιά να νοιώσουν τη χαρά και να μάθουν ποδόσφαιρο πάντα είναι όμως απαραίτητη και η επιβράβευση, γι' αυτό και στις δύο ομάδες απονεμήθηκαν μετάλλια και στους νικητές και κύπελλο. Τις απονομές έκαναν, η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου και ο σύμβουλος της ΕΠΣ Εύβοιας Θωμάς Αναγνωστάκης. 
ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ (Πανουργιάς): Κραβαρίτης, Φεργάδης, Σταμούλος, Κούκη, Κουβέλης, Μηνάς, Στεμπάρι, Σκουρτανιώτης, Βαλτάς, Πατουλίας, Γεροστάθης, Τσουρέλης, Βαλμάς, Λάλας, Αδαμόπουλος Π., Αδαμόπουλος Α.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΥΡΠΙΣΛΙΔΗ (Κυρπισλίδης Λάζαρος): Ζώγας, Καραγκούνης Ε., Καραγκούνης Γ., Σπανός Α., Νεανίδης, Σταματόπουλος, Στραφιώτης Α., Καπλανάι, Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Μανάκας, Κυρπισλίδη, Ποζαπαλίδου, Πετεβές, Στραφιώτης Χ., Σπανός Ι., Κερασιώτης, Χρήστου.
Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...