Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Απονομή του Καυτατζόγλιου βραβείου για το βιβλίο "Παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές Βόρεια Εύβοια"

Χτές 28 Ιουνίου 2016 έγινε η απονομή του Καυταντζόγλειου Βραβείου για τα έτη 2014 και 2015 στην Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κ. Ασημίνα Ντέλιου παρευρέθη εκεί για να παραλάβει το βραβείο του 2014  για το βιβλίο της «Παραδοσιακές Ελληνικές Φορεσιές Βόρεια Εύβοια».


Η εναρκτήρια ομιλία της κοσμήτορος κ. Ελένης Καραμαλέγκου ήταν ιδιαίτερα τιμητική για τους βραβευθέντες και αναφέρθηκε στο εξέχοντα ρόλο των κληροδοτημάτων ως βοήθημα και στήριξη για τους νέους επιστήμονες. Το βραβείο στην κ. Ντέλιου απένειμε η Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας  κ. Ερασμία Σταυροπούλου, η οποία την συνεχάρη και της ευχήθηκε καλή συνέχεια και με νέα έργα.

Στο τέλος της τελετής βράβευσης παρατέθηκε αναψυκτικό στους βραβευθέντες και τους συνοδούς τους και γνωριμία ανάμεσα τους την οποία επισφράγισε η αναμνηστική φωτογραφία με την Κοσμήτορα κ. Ελένη Καραμαλέγκου και την Πρόεδρο του τμήματος Φιλολογίας κ. Σταυροπούλου.

Το βιβλίο μπορείτε να προμηθευτείτε ή να παραγγείλετε με το  ISBN: 978-6185123611 σε όλα τα τοπικά βιβλιοπωλεία, από το κατάστημα του Θ.Ραμιώτη στην Ιστιαία ή από τον σύνδεσμο αυτό

Πηγή: greekcultureellinikospolitismos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...