Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Δήμαρχος για Αναπτυξιακή Αιδηψού: "Δεν βλέπω μια σοβαρή κίνηση με σάρκα και οστά και σχέδιο"

"Δεν βλέπω μια σοβαρή κίνηση. Δεν βλέπω μια εταιρία με σάρκα και οστά με κάποιο σχέδιο με κάποιο project" ήταν η απάντηση της Δημάρχου στον Ηλία Πετσή στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας - Αιδηψού, όταν ο Επικεφαλής της Νέας Πορείας έθεσε ερώτημα για το ποια είναι η θέση του Δήμου σχετικά την πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής Αιδηψού.

Συγκεκριμένα ο κ. Πετσής ζήτησε να μάθει ποια είναι η θέση του Δήμου για την Αναπτυξιακή και αν αυτή η πρωτοβουλία θα πλαισιωθεί από το Δήμο. Ανέφερε δε ότι από την Αναπτυξιακή καταλογίζεται αδιαφορία και αστοχία στο Δήμο και πως ο Δήμος σε τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να είναι προνομιακός εταίρος και συνομιλητής.
Παίρνοντας το λόγο η Δήμαρχος ανέφερε, "οι πρωτοβουλίες είναι ωραίες και σε πολλές έχουμε συμπαρασταθεί. Όμως εδώ δεν μιλάμε για μια εταιρία που έχει πάρει σάρκα και οστά και να έχει ένα σχέδιο ή ένα project. Δεν είχα κληθεί στη συνέλευση που έγινε. Αν μη τι άλλο αν θες το Δήμο εταίρο και προνομιακό συνομιλητή των καλείς προσωπικά. Το ότι δεν εκμεταλλευόμαστε την Δημοτική Πλαζ στα Λουτρά αυτό είναι από κακό προηγούμενο των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών που κληθήκαμε να αποκαταστήσουμε. Φέτος από την ΕΤΑΔ δικούς τους μηχανικούς που διαπίστωσαν ότι το κτίριο είναι ακατάλληλο και δεν θα παραχωρηθεί αν δεν επισκευασθεί. Δεν βλέπω μια σοβαρή κίνηση λοιπόν. Όταν αυτή θα γίνει λαϊκής βάσης και έχει σάρκα και οστά θα μετέχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...