Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Ιστιαία μπορείς!!!

Τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική την Κυριακή και η Α.Ε. Ιστιαίας έχει να δώσει τον κρισιμότερο φετινό της αγώνα μέσα στην ήδη προβιβασμένη στη Γ’ Εθνική και αδιάφορη Θήβα. Το ραντεβού με την ιστορία για τους Βορειευβοιώτες είναι εδώ. Ένας βαθμός άλλωστε τους χωρίζει από την άνοδο. Η κρισιμότητα του αγώνα δεν θα πρέπει να «βαρύνει» τα πόδια των παικτών του Θανάση Γουρνά, αλλά να τους δώσει φτερά γιατί έχουν αποδείξει πως ξέρουν να ανταπεξέρχονται όταν τους βάζουν δύσκολα.

Το Γενάρη όταν η Ένωση ήταν στο -9 από την κορυφή, όποιος έλεγε ότι η Ιστιαία θα είναι πρωταθλήτρια σίγουρα δεν θα τον πίστευε κανείς. Όμως το πρωτάθλημα ήρθε και δεν ήρθε από κάποιο ποδοσφαιρικό θαύμα. Εξ’ άλλου πολύ δύσκολα μπορεί να γίνουν θαύματα σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα ίσως και τις χώρας. Το πρωτάθλημα ήρθε από τη σκληρή δουλειά και από το γεγονός, ότι Διοίκηση και Προπονητής πίστεψαν στην ομάδα, πίστεψαν πως μπορούν να τα καταφέρουν και οι ίδιοι οι παίκτες πίστεψαν στους εαυτούς τους.
Μπορεί από τη «σφαγή» που υπέστη η ομάδα από το διαιτητή Συμεωνίδη μέσα στη Ροδίτσα να στερείται δυο βασικών  αμυντικών της μονάδων, Τόουρφε και Βασιλείου, κάτι που καθιστά το έργο του συγκροτήματος του Θανάση Γουρνά «κομμάτι» δύσκολο, όμως «ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται» και ο coach έχει αποδείξει ότι, και στις «φουρτούνες» είναι καλός «τιμονιέρης» και ξέρει να κρατά γερά το τιμόνι.
Δυστυχώς όπως πληροφορηθήκαμε τις τελευταίες μέρες είδαν το φώς της δημοσιότητας κάποια δημοσιεύματα με στόχευση να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στον αγώνα της Κυριακής στη Θήβα και μάλιστα καταστρατηγώντας κάθε έννοια δεοντολογίας επιτράπηκαν σχόλια ανώνυμα ή με ψευδώνυμα αρκετά εκ των οποίων υβριστικά για πρόσωπα, για την ομάδα ακόμη και για την πόλη. Σε όλα αυτά η Ένωση το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να κλείσει τ’ αυτιά και να προχωρήσει μπροστά γιατί …κάποιοι θα υπάρχουν πάντα, όμως την ιστορία πάντα τη γράφουν οι πρωταγωνιστές και όχι οι …κάποιοι κομπάρσοι.
Απέναντί της η Ένωση την Κυριακή έχει τη Θήβα, μια ομάδα με ιστορία, που όλοι την έχουμε συνηθίσει σε εθνικές κατηγορίες και όχι στα τοπικά πρωταθλήματα. Μια ομάδα που ανεβαίνει δίκαια κατηγορία και αν μια ομάδα αξίζει να την ακολουθήσει σε «εθνικά σαλόνια» από τον όμιλο αυτή σίγουρα είναι η Ιστιαία και αυτό γιατί όσοι είδαν τα παιχνίδια του ομίλου και ξέρουν από ποδόσφαιρο ευθαρσώς μπορούν να πουν ότι εκτός από τη Θήβα το ποδοσφαιρικά δίκαιο είναι και η Ιστιαία στη Γ’ Εθνική. Το θέλει η Ένωση, το θέλει ο κόσμος της, το ζητά η Εύβοια και θα είναι στο πλευρό της και οι παίκτες του Θανάση Γουρνά σίγουρα το μπορούν. Το απέδειξαν στο πρωτάθλημα, ευχή όλων μας να το αποδείξουν και τώρα!!!
                                          ΙΣΤΙΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...