Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Συνάντηση ιδρυτικών μελών της "Πλεύσης Ελευθερίας" με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Αιδηψό

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας σχετικά με συνάντηση ιδρυτικών μελών της "Πλεύσης Ελευθερίας" με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Αιδηψό. Σύμφωνα με επίσημα πλέον στοιχεία του ρεπορτάζ, χθες στις 9.00 το βράδυ στην Οικία του αείμνηστου πρώην Δημάρχου Αιδηψού και παππού της Ζωής Κωνσταντοπούλου έγινε συνάντηση ιδρυτικών μελών του πολιτικού φορέα, με την κ. Κωνσταντοπούλου.

Οι υπογραφές για την ιδρυτική διακήρυξη είχαν πέσει ήδη και η χθεσινή συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Κώστα Χρονόπουλου με σκοπό να υπάρξει μια γνωριμία των μελών με την Πρόεδρο. Να σημειώσουμε ότι τα ιδρυτικά μέλη που συναντήθηκαν στην Αιδηψό προέρχονται από ένα ευρύ πολιτικό, κοινωνικό και επαγγελματικό φάσμα. Παρόντες ήταν οι, Κώστας Χρονόπουλος, Δημήτρης Φεργαδιώτης, Νίκος Κατσαμάγκος, Βαγγέλης Ρουμπής, Κώστας Πάτρας, Ανδρέας Κοκκαλιάρης, Νίκος Βερδάρης, Θανάσης Καψοράχης, Χαράλαμπος Καστρινός και Παναγιώτης Σίνος.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται τις κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά και θέματα και προβλήματα τοπικού ενδιαφέροντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...