Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Στον πάγκο του Α.Ο. Ωρεών με υψηλούς στόχους ο Λάζαρος Κυρπισλίδης

Με το Λάζαρο Κυρπισλίδη στον πάγκο τους θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά ο Α.Ο. Ωρεών, αφού σήμερα η Διοίκηση και ο προπονητής έδωσαν και επίσημα τα χέρια. Εκτός όμως από την ανδρική ομάδα των "πράσινων" που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Εύβοιας ο Λάζαρος Κυρπισλίδης θα αναλάβει και το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Συλλόγου τις Αρτέμιδες που αγωνίζονται στη Γ' Εθνική κατηγορία γυναικών.

Υψηλοί είναι οι στόχοι που τίθενται τόσο από την ομάδα όσο και από τον προπονητή. Σε δήλωσή του στο Istiaia Press ο κ. Κυρπισλίδης δήλωσε ότι "στόχος μας είναι το πρωτάθλημα τόσο στους άντρες όσο και στο γυναικείο τμήμα. Υπάρχει πολύ όρεξη για δουλειά και από μένα και από την ομάδα. Εκείνο που χρειάζεται όμως είναι χαμηλοί τόνοι και να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε, γιατί οι στόχοι επιτυνχάνονται μόνο με δουλειά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ομάδας των Ωρεών για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου".
Να σημειώσουμε ότι η κορυφαία στιγμή τα τελευταία χρόνια στην προπονητική καριέρα του Λάζαρου Κυρπισλίδη ήταν τη σεζόν 2014-2015, όταν κατάκτησε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και ανέβασε την Αιδηψό μετά από 12 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...