Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Μέλος του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Α.Ε. η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού - Ποιοι Ευβοιώτες μετέχουν στη νέα διοίκηση του φορέα

Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιτέας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιουνίου η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων του ΦΟΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Στερεάς Ελλάδας.
 Στην συνέλευση, που πρoήδρευσε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην διαχείριση των στερεών αποβλήτων και μάλιστα αποφασίστηκε να σταλεί
επιστολή στον πρωθυπουργό, σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στο ΦΟΔΣΑ από τις κυβερνητικές επιλογές, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για απώλεια επενδύσεων που έχουν προγραμματιστεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη.

 Παράλληλα, διεξήχθησαν και αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, στο οποίο συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι: Αμφιτρίτη Αλημπατέ, Λίνα Ευσταθίου, Βασίλης Καθαροσπόρης, Γεώργιος Καπετζώνης, Νικόλαος Λιόλιος, Αθανάσιος Μπουραντάς, Σπύρος Νικολάου, Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Περγάλιας, Νικόλαος Σουλιώτης, και Νικόλαος Σταυρογιάννης και ως αναπληρωματικά οι: Αλέξανδρος Αλούκος και Γεώργιος Γώγος.
Ο δήμαρχος Χαλκιδέων, με την ιδιότητα και του προέδρου της γενικής συνέλευσης, ευχήθηκε στη νέα διοίκηση του Φορέα επιτυχία στο έργο της, που  στόχο έχει την δημιουργία των κατάλληλων υποδομών για την προστασία του περιβάλλοντος.
Πηγή: eviatop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...