Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Συγκέντρωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στην Ιστιαία παρουσία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πέτρου Ποδάρα

Ανοικτή συνεδρίαση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ιστιαίας - Αιδηψού της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του κόμματος στην Ιστιαία παρουσία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας Πέτρου Ποδάρα. Στη συνεδρίαση ο κ. Ποδάρας είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με στελέχη του κόμματος στη Βόρεια Εύβοια και να συζητήσουν θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία της γαλάζιας παράταξης.

Κατά την ομιλία του προς τα μέλη του κόμματος ο κ. Ποδάρας επισήμανε πως στόχος του κόμματος είναι η εξωστρέφεια, να μπουν νέα άτομα νέα μέλη και να περάσει στον κόσμο το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί αξιόπιστη πρόταση εξουσίας με σχέδιο όραμα και κοστολογημένες προτάσεις. Επισήμανε ότι το κόμμα πάει πολύ καλά δημοσκοπικά και πως δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ σε εθνικές εκλογές απ' το να αναδειχθεί η Νέα Δημοκρατία πρώτη πολιτική δύναμη στο Νομό. Επίσης ανέφερε πως πρέπει να διοργανωθούν πολιτικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της παράταξης, όπως τομεαρχών.
Παίρνοντας το λόγο τα μέλη εκτός από οργανωτικά ζητήματα, τόνισαν, ότι μέσα από την τοπική οργάνωση πρέπει να αναδειχθούν θέματα και προβλήματα του τόπου και να αναζητηθούν λύσεις, ώστε και το κόμμα να αποδείξει και έμπρακτα πως ο πολίτης μπορεί να στηρίζεται σ' αυτό, ότι είναι δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του ότι αγωνίζεται μαζί του και έχει αξιοπιστία και προτάσεις για τη λύση των προβλημάτων.
Κλείνοντας τη συνεδρίαση ο κ. Ποδάρας κάλεσε όλους να είναι σε ετοιμότητα και τόνισε ότι "το  κόμμα να ανοίξει στην κοινωνία. Να καταλάβει ο κόσμος ότι κάτι καινούργιο έρχεται. Ο κόσμος θέλει να ακούσει γιατί εμείς είμαστε καλύτεροι, όχι μόνο ότι οι άλλοι είναι κακοί".
Κλείνοντας να σημειώσουμε, πως παρά την πολύ καλή δημοσκοπική συγκυρία για τη Νέα Δημοκρατία και το γεγονός της μεγάλης προσέλευσης στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου και τις εκλογές για ανάδειξη νέων ΔΗΜ.ΤΟ. η προσέλευση μελών στη χθεσινή ανοικτή συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης του κόμματος ήταν πολύ μικρή.
Ακολουθεί παρακάτω φωτορεπορτάζ....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...