Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Η Α.Ε. Ιστιαία στη Γ’ Εθνική – Έπεσαν τα τείχη για να υποδεχθούν τους ήρωες (φωτο)

Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Σταθόπουλου στη Θήβα, δεν ήταν μόνο ένα απλό τελείωμα αγώνα, ήταν και η έναρξη για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Με το 0-0 στη Βοιωτία την Α.Ε. Ιστιαίας δεν θα την δούμε του χρόνου στο τοπικό. Οι Βορειοευβοιώτες είναι και επίσημα από χθες κάτοικοι της Γ’ Εθνικής και τα πανηγύρια καλά κρατούν. «Μεθυσμένη πολιτεία» η Ιστιαία επιφύλαξε υποδοχή ηρώων στους πρωταγωνιστές αυτής της εποποιίας. Εξ’ άλλου κάτι τέτοιο παρόμοιο, ομάδα στη Γ’ Εθνική δεν έχει ξαναζήσει η πόλη, αλλά και η Βόρεια Εύβοια ολόκληρη.

Το γλέντι άναψε για τα καλά από το γήπεδο της Θήβας. Τι να πρωτοθυμηθούμε και τι να πρωτογράψουμε. Τα πανηγύρια της επιστροφής μέσα στο λεωφορείο, τη νύχτα που έγινε μέρα ακόμη και μέσα στο ferry boat, από Αρκίτσα για Αιδηψό, το πλοίο να μπαίνει με «τσιταρισμένη» την κόρνα στο λιμάνι, τα βεγγαλικά στο λιμάνι της Αιδηψού, μόλις έπεσε ο καταπέλτης του πλοίου και τα πανηγύρια, ή την υποδοχή που επιφύλαξαν στην ομάδα οι φίλαθλοι και ο Δήμος και το ατέλειωτο πανηγύρι στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας.
«Τα τείχη» έπεσαν και οι πρωταθλητές, αλλά και όλος ο κόσμος το γλέντησαν μέχρι αργά. Στιγμές μοναδικές, μαγικές, ονειρεμένες και πρωτόγνωρες πραγματικά για την πόλη. Η Βασίλισσα της Βόρειας Εύβοιας, έγραψε της δική της χρυσή σελίδα και μετά την κατάκτηση της του «στέμματός» της στο πρωτάθλημα Εύβοιας, ετοιμάζεται για νέες στιγμές δόξας στη Γ’ Εθνική. Το μαγικό ταξίδι τώρα ξεκινά!

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά, όμως η πένα δεν μπορεί να περιγράψει όσα η εικόνα, γι’ αυτό δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από το ατελείωτο γλέντι της ανόδου….
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...