Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής έργα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Ιστιαίας

Μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχ. Ιστιαίας και για τους μικρούς καλλιτέχνες! Στα πλαίσια μαθημάτων ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και  Κηδεμόνων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας, τα παιδιά ζωγράφισαν  ομαδικά έργα τα οποία βραβεύτηκαν από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.

Η Παιδική Πινακοθήκη έκρινε τα έργα των μαθητών  αξιόλογα και υψηλής αισθητικής ,  τα  επιλέγει  και τα προτρέπει να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής! Και  μόνο αυτό είναι μια διάκριση!
Ο Οργανισμός Ολυμπιακών Αγώνων Ζωγραφικής για Παιδιά και Νέους δημιουργήθηκε προς τιμήν του ιδρυτή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Pierre de Coubertin. Εδρεύει στη Λωζάννη της Ελβετίας και διευθύνεται από διεθνείς καλλιτέχνες και ανθρώπους των γραμμάτων.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής συμμετέχουν  παιδιά από 43 χώρες σε όλο τον κόσμο. Για τη χώρα μας, η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας επιλέχθηκε ως ο επικρατέστερος οργανισμός, ώστε να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής για Παιδιά και Νέους για το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...