Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Το tweet Μαρκόπουλου και ο πόλεμος ανακοινώσεων με τους Βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του πρώην Βουλευτή Εύβοιας της Ν.Δ. και των ΑΝΕΛ και νυν πολιτευτή της Ν.Δ. Κώστα Μαρκόπουλου και των Βουλευτών Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή ένα Tweet του κ. Μαρκόπουλου μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το ασφαλιστικό με το οποίο ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός χαρακτήριζε του Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ "πεινασμένους για εξουσία".

Συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twiter ο κ. Μαρκόπουλος έγραψε "153 πεινασμενοι για εξουσια με επικεφαλης τον πλεον αξεστο ανεπαγγελτο και απατεωνα ετοιμαζονται να διαλυσουν οτι εχει μεινει ορθιο ακομα"

 Άμεση ήταν η απάντηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας οι οποίοι σε κοινό τους Δελτίο Τύπου χαρακτηρίζουν "αλήτικο" τον τρόπο επικοινωνίας του κ. Μαρκόπουλου και αναφέρουν πως δεν δέχονται μαθήματα ηθικής από ....πολιτικούς περιηγητές. Δείτε παρακάτω αναλυτικά το Δελτίο τύπου των Βουλευτών....

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Σχετικά με την ανάρτηση του πρώην Βουλευτή Ν.Δ. Εύβοιας κ. Κ. Μαρκόπουλου:
Παρατήρηση πρώτη:  Ο εμετικός, αλήτικος τρόπος επικοινωνίας, δείχνει τον χαρακτήρα του ανδρός αλλά και πολιτικά την σαφέστατη ένδεια επιχειρημάτων που χαρακτηρίζει αυτόν αλλά και συνολικά τον πολιτικό του χώρο.
Παρατήρηση δεύτερη: Φυσικά και δεν δεχόμαστε μαθήματα  ήθους και συνέπειας από περιηγητές πολιτικούς ( Ν.Δ.-ΠΟΛ.ΑΝ.-Ν.Δ.-ΑΝ.ΕΛ.-Ν.Δ.), που αλλάζουν κάθε φορά ως υαλοκαθαριστήρες τις ιδέες τους προς χάριν της καρέκλας και μόνο! Δεν μπορούμε να δεχθούμε μαθήματα πολιτικού ήθους, από κάποιους που για 40 χρόνια κυβερνούσαν και διέλυσαν κυριολεκτικά τη χώρα, φτάνοντάς την στη χειρότερη οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση που γνώρισε ποτέ και η μόνη προσφορά τους ήταν ο σφιχτός εναγκαλισμός τους με τη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Δεν μπορούμε να δεχθούμε μαθήματα πολιτικού ήθους και προσφοράς από επαγγελματίες πολιτικούς που θεωρούν δικό τους αποκλειστικό δικαίωμα την Βουλευτική έδρα, μακριά και έξω από τη λαϊκή βούληση, όταν η μακρόχρονη θητεία τους ως Βουλευτές Εύβοιας, τίποτε δεν προσέφερε, τίποτε ουσιαστικό δεν προώθησε, παρά μόνο τις δικές τους συντεχνιακές και πελατειακές σχέσεις (αποδείξεις πολλές: Οδικοί άξονες, Υποδομές, κλειστά εργοστάσια, καμία τουριστική αξιοποίηση, καμία βασική αναπτυξιακή δράση).
Τέλος, για όλα αυτά θα μας κρίνει όλους ο υπέρτατος κριτής που είναι ο λαός της Εύβοιας όπως έκανε και στις τελευταίες τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.

                                                                                             ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ
Στο Δελτίο Τύπου των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε ο Κώστας Μαρκόπουλος χαρακτηρίζοντάς τους δειλούς και άβουλους αναφέροντας ""Όσο και αν με υβρίζετε, όσα επίθετα και αν χρησιμοποιείτε εναντίον μου και σε όποιον σας αντιστέκεται, με τίποτα δεν μπορείτε να καλύψετε την προσωπικής σας πολιτική ανηθικότητα, πολιτική ανεπάρκεια και τελικά πολιτική δειλία" Δείτε παρακάτω ολόκληρο το Δελτίου του κ. Μαρκόπουλου....

"Όσο και αν με υβρίζετε, όσα επίθετα και αν χρησιμοποιείτε εναντίον μου και σε όποιον σας αντιστέκεται, με τίποτα δεν μπορείτε να καλύψετε την προσωπικής σας πολιτική ανηθικότητα, πολιτική ανεπάρκεια και τελικά πολιτική δειλία.

Ναι Κυρία και Κύριοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια είστε δειλοί και άβουλοι. Είστε δειλοί διότι ουδέποτε είχατε την δύναμη να αρθρώσετε μια λέξη αντίρρησης σε όσα η κυβέρνησή σας αποφασίζει. Άρα συμφωνείται σε όλα. Είστε άβουλοι γιατί ποτέ δεν πήρατε μια πρωτοβουλία να βοηθήσετε τον Νόμο. Είστε πολιτικά ανήθικοι διότι αφού πνίξατε σε ψεύτικες υποσχέσεις τους πολίτες, τώρα τους υποβάλλεται στην μεγαλύτερη φορομπηχτική θύελλα από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους. Φτωχοποιείτε τον ήδη ταλαιπωρημένο λαό χωρίς ντροπή και χωρίς συγγνώμη. Φορολογείτε ακόμα και όποιον βγάζει πάνω από 617 ευρώ το μήνα.
 Είστε ολετήρες της κοινωνίας και τολμάτε να μιλάτε ακόμα για ήθος, εσείς που έπρεπε ήδη να κρυβόσαστε στα υπόγεια των γραφείων σας. Είστε εσείς οι ίδιοι που με προκάλυμμα το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς πουλήσατε στα funds τα κόκκινα δάνεια, δηλαδή ξεπουλήσατε αντί πινακίου φακής την περιουσία των Ελλήνων σε ξένους. Είστε εσείς οι ίδιοι που διαλύετε ότι έχει μείνει ζωντανό στην ιδιωτική οικονομία για να έχετε χρήματα στα κρατικά ταμεία για να μπορείτε να διορίζετε συγγενείς των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ανεπάγγελτους «Καρανίκες» αλλά και για να βάζετε τις κρατικές πλέον τράπεζες και οργανισμούς να μοιράζουν εκατομμύρια στα κομματικά σας φύλλα (πάνω από 500.00 ευρώ στην Αυγή το 2015). 
Είστε εσείς οι ίδιοι που υποσχόσασταν να ανοίξετε τα κλειστά εργοστάσια στην Εύβοια και συνοδεύατε τον κ. Τσίπρα σε περιοδείες σε αυτά και σήμερα κλείνετε και τα υπόλοιπα.
            Είστε οι ίδιοι που στηρίζατε το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και τώρα φορολογείται ότι κινείται και αναπνέει.
Το ότι εξευτελίσατε την Αριστερά δεν με συγκινεί, γιατί ποτέ δεν πίστεψα στην Αριστερά. Το ότι εξευτελίζετε την Ελλάδα, όμως, με αφορά. Θα αντιστέκομαι με όλους τους τρόπους ώστε να κάνω την παραμονή σας στη Βουλή πιο σύντομη από όσο πιστεύετε."    
Κώστας Μαρκόπουλος Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...