Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι ανέλαβαν οι Σελίμης και Παπαδόπουλος

Μπορεί να μην είναι πλέον Αντιδήμαρχοι, όμως συνεχίζουν να έχουν αυξημένες αρμοδιότητες ως εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Πρόκειται για τους Κώστα Σελίμη και Κώστα Παπαδόπουλο, που αντικαταστάθηκαν ως Αντιδήμαρχοι και ορίστηκαν ως εντεταλμένοι σύμβουλοι σύμφωνα την απόφαση 246 της Δημάρχου Ιστιαίας - Αιδηψού Λίνας Ευσταθίου - Σπανού, η οποία φέρει χθεσινή ημερομηνία και αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.
Συγκεκριμένα ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμησίου Κώστας Σελίμης αναλαμβάνει χρέη εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου και θα έχει υπό την εποπτεία του, καθώς και ευθύνη για το συντονισμό της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και του γραφείου πολιτικής προστασίας του Δήμου.
Ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Ωρεών Κώστας Παπαδόπουλος αναλαμβάνει χρέη εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου με ευθύνη για την εποπτεία και το συντονισμό της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, του αυτοτελούς τμήματος τοπικής οικονομικής ανάπτυξης εκτός απ' τα γραφεία απασχόλησης και τουρισμού και τη διεκπεραίωση θεμάτων που αφορούν θέματα και διαδικασίες αδελφοποίησης του Δήμου. 
Οι θέσεις των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων είναι άμισθες.
Δείτε τη σχετική απόφαση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...