Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Το …σήκωσε και η Αναγέννηση Ιστιαίας – Πανηγυρική επιστροφή στην Α’ ΕΠΣΕ (photo)

Δεύτερο ποδοσφαιρικό γλέντι στήθηκε χθες το βράδυ στην Ιστιαία. Μετά τη στέψη της πρωταθλήτριας Εύβοιας Α.Ε. Ιστιαίας, χθες στην κεντρική πλατεία της πόλης έγινε και η στέψη της πρωταθλήτριας του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας Αναγέννησης Ιστιαίας δια χειρός του Προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Μιας Αναγέννησης που μέσα από ένα φινάλε Grand-Guignol στο πρωτάθλημα με απόλυτη ισοβαθμία στην κορυφή και αγώνα μπαράζ μετέπειτα κατάφερε να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο του πρωταθλήματος και την ανόδου για δεύτερη φορά στην Α’ κατηγορία.

Παρόντες από την ΕΠΣ Εύβοιας ήταν ο Πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ψαθάς, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Πίσχινας και οι σύμβουλοι, Αντώνης Παπαδάκης, Γιάννης Ρέτσας, Νίκος Δαφνής, Γιώργος Αλαφάκης, Θωμάς Αναγνωστάκης και Παναγιώτης Σταυρόπουλος, ενώ το Δήμο εκπροσώπησαν η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγγελική Κούκουζα.

Η Δήμαρχος εξέφρασε τα συγχαρητήριά της προς την ομάδα της Αναγέννησης για την κατάκτηση του τίτλου και τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή και κάνουν υπερήφανο το Δήμο οι τόσο δραστήριοι και με επιτυχίες αθλητικοί του Σύλλογοι. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, αφού συνεχάρη και αυτός την ομάδα αναφέρθηκε και αυτός στο μεγάλο επίτευγμα της Ιστιαίας να έχει δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα, τονίζοντας και πάλι πως πλέον όλη η Εύβοια είναι Ιστιαία.

Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Πολύδωρος Δημητρίου εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται κοντά και στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας από τη μέρα δημιουργίας της μέχρι σήμερα, ενώ ο εμπνευστής και δημιουργός της Γιάννης Βογιατζής εκτός από τις ευχαριστίες τους στον κόσμο, τον προπονητή Λάμπρο Σπίντζο και τη Διοίκηση δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα συγχαρητήρια του στη ΕΠΣΕ για τα πολύ δυνατά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που διοργανώνει τα τελευταία κυρίως χρόνια.

Οι στιγμές που ακολούθησαν όταν ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Παπανδρέου σήκωσε την …κούπα δύσκολο να περιγραφούν με λόγια, γι’ αυτό δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...