Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Επαίνους σε μαθητές της Εύβοιας απένειμε ο Γιώργος Ακριώτης

Ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Ακριώτης συμμετείχε στις 10-05-2016 στην εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων για  την υλοποίηση δραστηριοτήτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών και αντίστοιχων δράσεων σχετικών με το προσφυγικό ζήτημα, σε κεντρική αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων παρουσία του Υπουργού κ. Νίκου Φίλη και της πολιτικής ηγεσίας.  Εξακόσια παιδιά και έφηβοι, μαθητές και μαθήτριες από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού έως και τις τελευταίες του λυκείου, αλλά και εκπαιδευτικοί από όλη την ελληνική περιφέρεια έδωσαν ένα μεγάλο συλλογικό «παρών».

Η συντριπτική πλειονότητα των σχολείων παρουσίασε ποικίλες σχετικές δράσεις με κύριο γνώμονα την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, τους οποίους ο πόλεμος εξανάγκασε να αναζητήσουν μία πιο ασφαλή και ειρηνική ζωή.
Η Εύβοια τιμήθηκε για το έργο των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου Αγίων Αποστόλων, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας, του 25ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, του Γυμνάσιου Γυμνού, του 3ου και 5ου Γυμνάσιου Χαλκίδας.
Ο κ. Ακριώτης και ως μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής δήλωσε υπερήφανος όχι μόνο για την Αλληλεγγύη που εκδηλώνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί στους πρόσφυγες αλλά και για τον προσανατολισμό της εκπαιδευτικής κοινότητας να γαλουχεί μαθητές στις οικουμενικές και ηθικές αξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...