Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Πετυχημένο το κυνηγετικό και κυνοφιλικό σεμινάριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιστιαίας

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιστιαίας διοργάνωσε χθες Σάββατο 14 Μαΐου το απόγευμα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Ιστιαία κυνηγετικό και και κυνοφιλικό σεμινάριο, στο οποίο οι κυνηγοί της περιοχής μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με θέματα που αφορούν την εκτροφή και την εκπαίδευση κυνηγετικών σκυλιών.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι κ. Παν. Αγγελόπουλος (εκτροφέας) και Ν. Ζουγκλάκας (εκπαιδευτής) οι οποίοι ανέλυσαν ενδελεχώς θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση και εκτροφή σκύλων δίνονται πολύτιμες πληροφορίες στους παρευρισκόμενους κυνηγούς. Επίσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις όποιες απορίες τους και να πάρουν πολύ χρήσιμες γι' αυτούς απαντήσεις.
Εκτός όμως από τις ομιλίες το σεμινάριο περιελάμβανε βραβεύσεις από τον Κυνηγετικό Σύλλογο, προς τους παραπάνω προσκεκλημένους ομιλητές, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους βράβευσαν το σύλλογο, καθώς και βραβεύσεις σε κυνηγούς της περιοχής αλλά και ανθρώπους με μεγάλη και μακρόχρονη προσφορά στο σύλλογο. Τέλος υπήρχε κλήρωση με πολλά και χρηστικά για τους κυνηγούς δώρα. Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...