Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Το αίτημα του Σύλλα προς το Δήμο για οικονομική ενίσχυση που ακόμη δεν έχει απαντηθεί

Την επιχορήγηση της γυναικείας ομάδα ποδοσφαίρου των Α.Ο. Ωρεών (Αρτέμιδες) αποφάσισε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ιστιαίας - Αιδηψού για τις ανάγκες της ομάδας που συμμετέχει στη Γ' Εθνική γυναικών και πραγματοποιεί μακρινά ταξίδια στην Επικράτεια. Πέραν από τη συγκεκριμένη απόφαση που είναι απόλυτα ορθή και θα πρέπει ο Δήμος να είναι αρωγός στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και η ενίσχυση και τα ποσά που δίνονται σ' αυτούς θα πρέπει να είναι μεγαλύτερα, ας δούμε τι γίνεται με άλλους αθλητικούς συλλόγους και συγκεκριμένα με την ομάδα μπάσκετ του Σύλλα Αιδηψού.

Αναφερόμαστε στο Σύλλα παίρνοντας αφορμή από την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης Στέργιου Βενετή, ο οποίος ανέφερε "δεν διαφωνώ να επιχορηγηθεί η ομάδα, όμως θα πρέπει να δούμε τι γίνεται και με άλλες ομάδες που κάνουν μακρινά ταξίδια, όπως τον Σύλλα, τον Τελεθριακό, που για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πηγαίνουν σε όλη τη Στερεά". Απαντώντας στον κ. Βενετή η Δήμαρχος είπε "αυτές οι ομάδες δεν μας έχουν κάνει αιτήματα για οικονομική ενίσχυση. Μας έχουν κάνει αιτήματα για παρεμβάσεις στα κλειστά γυμναστήρια τις οποίες αρκετές έχουμε κάνει και προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατό περισσότερες". Εν συνεχεία σε μια διακοπή της συνεδρίασης ο κ. Βενετής μας είπε ότι ο Σύλλας έχει κάνει αίτημα για οικονομική ενίσχυση από τον Αύγουστο του 2015.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τη Διοίκηση της ομάδας και τον Πρόεδρο κ. Μαυροζούμή, ο οποίος μας ανέφερε ότι από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχαν αποφασιστεί δύο οικονομικές επιχορηγήσεις μία 700 ευρώ και μία 3000 ευρώ χρήματα που δεν δόθηκαν ποτέ τελικά στην ομάδα. Η ομάδα επανήλθε με αίτημα που κοινοποιούσε προς το Δημοτικό Συμβούλιο, την Πρόεδρο, τη Δήμαρχο και το Νομικό πρόσωπο στις 10 Αυγούστου του 2015, που εκτός από παρεμβάσεις που ζητούσαν από το Δήμο να γίνουν στο κλειστό της Αιδηψού, ζητούσε να του δοθούν τα χρήματα που είχαν αποφασιστεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή ή αν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα να παρθεί απόφαση για νέα οικονομική ενίσχυση. Στο αίτημα για οικονομική ενίσχυση, όπως μας τονίστηκε οι άνθρωποι του Σύλλα δεν έλαβαν ποτέ απάντηση.
Επίσης ο Πρόεδρος Γιάννης Μαυροζούμης μας ανέφερε επίσης "Επίσης σας ενημερώνω, ότι ο Σύλλας έκανε την αθλητική χρονιά που μας πέρασε (2015-2016) 30 (ολογράφως ΤΡΙΑΝΤΑ) εκτός έδρας μετακινήσεις για αγώνες πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών του στη Στερεά Ελλάδα (Φθιώτιδα, Βοιωτία, Φωκίδα και Εύβοια). Δείτε παρακάτω το αίτημα του Σύλλα.... Για να δούμε τώρα που έγινε γνωστό θα απαντηθεί....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...