Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Είχε προβλέψει απ' τον καλοκαίρι τον τίτλο της Ένωσης ο Καραμήτρος

Είχε προβλέψει και μάλιστα με απόλυτη σιγουριά από το περασμένο καλοκαίρι ότι πρωταθλήτρια Εύβοιας φέτος θα αναδεικνύονταν η Α.Ε. Ιστιαίας. Ο λόγος για τον γνωστό παρατηρητή αγώνων στη Βόρεια Εύβοια Γιάννη Καραμήτρο, ο οποίος στο istiaia press είχε πει τον Αύγουστο του 2015: "εσείς σαν δηοσιογράφοι πως τα βλέπετε τα πράγματα φέτος στο πρωτάθλημα;" Όταν του απαντήσαμε ότι ακόμη είναι νωρίς και υπάρχουν και ομάδες εκτός από την Ιστιαία που και αυτές ενισχύονται μεταγραφικά οπότε θα υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός, μας είχε απαντήσει "φέτος και γράψε και τη μέρα που στο λέω ο Θεός να χαλάσει τον κόσμο η Ιστιαία θα είναι πρωταθλήτρια. Έχει όλα τα συστατικά, Διοίκηση σοβαρή, σοβαρό και με περγαμηνές προπονητή και παίχτες μαχητές".

Φυσικά δεν έπαψε να υποστηρίζει με σθένος την άποψή του και όταν η ομάδα βρέθηκε στο -9 απ' την ΑΕΚ Χαλκίδας. Τότε είχε πει "η ΑΕΚ θα ξεφουσκώσει και -20 να ήταν η διαφορά πάλι η Ιστιαία θα βγει στο τέλος πρωταθλήτρια να το θυμάστε".
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Καραμήτρος έχει μάτι ποδοσφαιρικό που βλέπει πολλά χιλιόμετρα μακριά. Αυτό άλλωστε δείχνουν και οι πάντα στάνταρ προβλέψεις του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...