Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Μεγάλη γιορτή στις Γούβες για τη στέψη του Πρωταθλητή Ευβοϊκού

Μέρα γιορτής ήταν η χθεσινή για τον ιστορικό Ευβοϊκό Γουβών, που μετά από δύο χρόνια απ’ την επάνοδό του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Βόρειας Εύβοιας πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή στον πρώτο όμιλο της Γ’ κατηγορίας Εύβοιας και εξασφάλισε πανηγυρικά την άνοδο του στη Β’ κατηγορία. Η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή απ’ την ΕΠΣ Εύβοιας ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών της Διοίκησης του Προπονητή Δήμου Τσελίκα και όλων των παικτών της ομάδας που σε μια εκπληκτική χρονιά κατάφεραν να έχουν 17 νίκες δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα και να μαζέψουν 53 βαθμούς έχοντας διαφορά 11 βαθμών από τη δεύτερη ΟΠΑ.

Η γιορτή ξεκίνησε με αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Ευβοϊκού και των παλαίμαχων των Γουβών, όπου για την ιστορία οι νέοι αποδείχθηκαν ωραίοι αλλά οι παλιοί δεν κατάφεραν να αποδεχθούν αλλιώς και έτσι για την ιστορία έχασαν με 5-2. Μερικές απ’ της παλιές δόξες του Ευβοϊκού που συμμετείχαν στον αγώνα ήταν οι Δελχάς, Δ. Σταματίου, Τ. Σταματίου, Γιαννάκης, Γιαννάκος Ανέστης και Κολονιώτης.
Παρόντες απ’ την ΕΠΣ Εύβοιας για την απονομή ήταν ο Πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Πίσχινας και οι σύμβουλοι Γιάννης Ρέτσας, Νίκος Δαφνής, Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Θωμάς Αναγνωστάκης και το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Γιάννης Ζάχος. Παρούσα ήταν και οι Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου που σίγουρα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ τη μεγάλη επιτυχία της γενέτειράς της. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο ισχυρός άνδρας της Α.Ε. Ιστιαίας Γιάννης Αναγνώστου και ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Γουρνάς.

Λίγο πριν τις απονομές παίρνοντας το λόγο η Δήμαρχος συνεχάρη από καρδιάς τον Ευβοϊκό για την επιτυχία του. Αναφορικά με το γηπεδικό τόνισε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία υποσχόμενη όμως ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου εξέφρασε κι αυτός τα θερμά του συγχαρητήρια και απευθυνόμενος στη Δήμαρχο είπε «εύχομαι τελικά να καταφέρετε να το πρασινίσετε το γήπεδο».
Μετά τη απονομή των μεταλλίων, η απονομή του κυπέλλου από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΕ στον αρχηγό της ομάδας Μιχάλη Βούλγαρη ήταν το σύνθημα για να ξεκινήσουν ξέφρενοι πανηγυρισμοί και γλέντι, όπου όπως πληροφορηθήκαμε συνεχίστηκε και εκτός γηπέδου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...