Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Σάρωσαν οι υποψήφιοι σύνεδροι της Νέας Δημοκρατίας από το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού - Δεύτερος σε όλο το νομό ο Γιάννης Αναστασίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι Βορειευβοιώτες υποψήφιοι σύνεδροι και συγκεκριμένα του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού στις προχθεσινές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας αφού εκλέγονται όλοι, δηλαδή και οι πέντε υποψήφιοι τέσσερις άντρες και μία γυναίκα. Σαρωτικός ήταν ο Γιάννης Αναστασίου αφού ήρθε δεύτερος σε όλο το Νομό με 353. Στη δέκατη θέση εξελέγη ο Σωτήρης Πανουργιάς με 153 ψήφους στην 11η ο Γιάννης Γούδας με 150 και στη δωδέκατη ο Θανάσης Καΐρης με 142.

Στις γυναίκες που εκλέγονται όλες αφού ήταν μόνο οκτώ υποψήφιες τρίτη σε όλη την Εύβοια ήρθε η νέα Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιστιαίας - Αιδηψού Αναστασία Σίδερη, η οποία συγκέντρωσε 253 ψήφους. 
Από τον όμορο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας εκλέγεται για το συνέδριο ο Βασίλης Στάμου με 155 ψήφους. Ενώ εκτός συνεδρίου έμειναν οι Τσούμαρης Αθανάσιος και Καννελόπουλος Ευάγγελος που συγκέντρωσαν 59 και 48 ψήφους αντίστοιχα.
Να σημειώσουμε ότι από την Εύβοια στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν 29 σύνεδροι. 21 άνδρες και 8 γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...