Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Η στείρα αντιπολίτευση η αιτιολογία της Συμπολίτευσης Ιστιαίας - Αιδηψού για την απουσία της από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης

οι κ. Βενετής & Καμαράτος
Η στείρα αντιπολίτευση, που λειτουργεί μόνο χάριν εντυπώσεων είναι η αιτιολογία της Δημοτικής Αρχής Ιστιαίας – Αιδηψού για την αποχή της από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης που είχε συγκληθεί κατόπιν αιτήματος της αντιπολίτευσης για να συζητηθεί το θέμα του Βιολογικού καθαρισμού της Αιδηψού. Αυτό απάντησαν στους συμβούλους της Αντιπολίτευσης Θανάση Καμαράτο και Στέργιο Βενετή μέλη της Δημοτικής Αρχής και η Δήμαρχος, όταν έθιξαν το θέμα στην τακτική συνεδρίαση της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θανάσης Καμαράτος ανέφερε «τις προσωπικές διαμάχες θα τις πληρώσουν οι Δημότες. Θα έρθουν σοβαρά ζητήματα που θα θέλουν τα 3/5  και δεν θα μπορείτε να τα περάσετε. Έχουμε προσωπική ευθύνη όλοι. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Χθες έλλειπε η συμπολίτευση, σήμερα η αντιπολίτευση. Ο κόσμος μας ψήφισε για να είμαστε εδώ».
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέργιος Βενετής ανέφερε, «δύο συμβούλια έγιναν κατόπιν αιτήματος της αντιπολίτευσης και ήσασταν απόντες. Ποια είναι η λογική;».
Απαντώντας ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σπανός είπε, «η αντιπολίτευση θέλει μόνο να κερδίσει εντυπώσεις. Έφεραν θέμα για να δημιουργήσουν σύγχυση στον κόσμο. Εμείς όταν έχουν στοιχεία και ενημερωθούμε θα μιλήσουμε στον κόσμο». Η Σύμβουλος της συμπολίτευσης Μυρτώ Παπαϊωάννου ανέφερε, «τις κέρδισαν τις εντυπώσεις πέσαμε στην παγίδα τους».
Ο κ. Βενετής απάντησε ότι αυτά που λέγονται είναι εντελώς άσκοπα και άκαιρα και στερούνται λογικής. Ενώ ο κ. Καμαράτος τόνισε, «τι πράγματα είναι αυτά πέσατε στην παγίδα; Είναι λογική αυτή; Αυτά θα πούμε στους Δημότες; Σήμερα για να πάρει ο εργολάβος την καθαριότητα είστε όλοι εδώ απίκο».

Τέλος η Δήμαρχος ανέφερε, «ποτέ κανείς απ’ την αντιπολίτευση δεν έχει λειτουργήσει υπέρ του τόπου. Πραγματικά αν βλέπαμε μια αντιπολίτευση για το καλό του τόπου θα λειτουργούσαμε και εμείς διαφορετικά. Αν δεν υπήρχε μόνο στείρα αντιπολίτευση και για να κερδίζει εντυπώσεις και το θέμα ήταν για το καλό την περιοχής θα ήμασταν εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...