Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Σε άθλια κατάσταση τα γήπεδα του Δήμου – Χωματερή στο γήπεδο του Ν. Πύργου – Οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα

Θα μπορούσε να είναι φωτογραφίες από ΧΑΔΑ (χωματερή) που δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί –να σημειώσουμε πως για κάτι τέτοιο οι Δήμοι πληρώνουν υπέρογκα πρόστιμα – όμως δεν είναι. Είναι η εικόνα που συναντά κανείς έξω από το γήπεδο του Νέου Πύργου. Μια εικόνα που εδώ και μήνες στοιχειώνει ένα χώρο άθλησης και οι αρμόδιοι απ’ ότι φαίνεται σφυρίζουν αδιάφορα.

Πριν τρεις μήνας μέσα από το Istiaia Press είχαμε αναδείξει ξανά το θέμα. Τότε τα σκουπίδια ήταν λιγότερα, τώρα (οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο πριν τον αγώνα Ωρεοί – Αρτεμησιακός) δυστυχώς αυξάνονται και πληθύνονται. Αναφορικά δε με την κατάσταση των γηπέδων, ας το αφήσουμε καλύτερα, είναι θαύμα που υπάρχουν και φυσικά χάριν τις φιλότιμές προσπάθειες των παραγόντων των ίδιων τον ομάδων.
Ας επανέλθουμε πάλι στο θέμα της καθαριότητας. Σε παλιότερο Δημοτικό Συμβούλιο η Δήμαρχος αναφερόμενη προς την αντιπολίτευση, είπε να μην τρέχουν πίσω από κάδους σκουπιδιών γιατί είναι αστείο.  Φυσικά η ίδια δεν είχε παραλείψει να φωτογραφίσει με το κινητό της κάδους σκουπιδιών στο Κολωνάκι και στην Εκάλη για να τις δείξει στο Δημοτικό Συμβούλιο και να πει ορίστε τι γίνεται και στις …αριστοκρατικές περιοχές του λεκανοπεδίου. Αυτό ίσως ήταν λίγο και του τύπου «τα λέω στην πεθερά για να τ’ ακούσει και η νύφη» δηλαδή να τα ακούσει η αντιπολίτευση να τα ακούσουν και τα ΜΜΕ που στο πλαίσιο του να επιτελέσουν σωστά του λειτούργημά του, φροντίζουν να στηλιτεύουν και να προβάλουν τα προβλήματα τις καθημερινότητας των πολιτών.
Τον κάτοικο του Νέου Πύργου, του Ταξιάρχη και των Ωρεών και το γονιό που θέλει τα παιδιά του να ασχοληθούν με τον αθλητισμό τον ενδιαφέρει το τι γίνεται στον Νέο Πύργο, στους Ωρεούς και στον Ταξιάρχη. Το ίδιο και τον κάτοικο της Ιστιαίας και της Αιδηψού και του Πευκιού και των Βασιλικών και της Λιχάδας.
Και αφού μιλάμε για αθλητισμό, η εικόνα τον γηπέδων μας αφορά. Των δικών μας γηπέδων και όχι πχ πως μπορεί να είναι το Καραϊσκάκη και το Καυτατζόγλειο. Με λίγα λόγια τον Δημότη κάθε Δήμου τον αφορά τι γίνεται στο Δήμο του και όχι σε άλλους Δήμου
Και δυστυχώς η εικόνα των γηπέδων του Δήμου είναι κακή έως άθλια. Και φυσικά το να βλέπεις και χωματερή έξω από ένα γήπεδο δείχνει και σε πόση εκτίμηση έχεις το κομμάτι που λέγεται αθλητισμός ο οικείος Δήμος.
Αλήθεια ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Τσατζαλος, που είναι αρμόδιος για τα γήπεδα, ο οποίος είναι παλιός και έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας, με θητεία και στην ΕΠΣ Εύβοιας και είναι και Νεοπυργιώτης τι λέει για αυτή την κατάσταση στο γήπεδο του χωριού του;;;

Κλείνοντας να πω ότι είχα σκοπό να γράψω και για την απουσία δημοσιογραφικών θεωρείων από τα γήπεδα, αλλά αν μη τι άλλο είναι λίγο χαζό, όταν σε λίγο καιρό κινδυνεύουμε να μην έχουμε γήπεδα να συζητάμε για θεωρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...