Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Τελεθριακός: Λειτουργία κλειστού γυμναστηρίου Ιστιαίας - Να εφαρμοστεί ο κανονισμός

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εχει ξεκινήσει μια σοβαρή προσπάθεια από τον Δήμο Ιστιαιας- Αιδηψού και τα μπασκετικά σωματεία της περιοχής μας για την αποκατάσταση των χρόνιων φθορών και συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του κλειστού γυμναστηρίου Ιστιαιας.
Στο πλαίσιο αυτό ο Τελεθριακός Αθλητικός Σύλλογος Μπάσκετ επισημαίνει οτι για να συνεχιστεί αυτή η αξιέπαινη προσπαθεια, προς όφελος της μπασκετικής μας νεολαίας, θα πρεπει να λαμβάνουν χώρα αθλητικές δραστηριοτητες που προβλέπονται απο τον κανονισμό λειτουργιας του κλειστού γυμναστηρίου Ιστιαιας.

Καθως ως γνωστόν δεν υπάρχει επιστάτης στο κλειστό γυμναστηριο (και ουτε υπήρξε ποτέ) τα μπασκετικά σωματεία της περιοχής Ιστιαιας εχουν την υποχρεωση να παρακολουθούν την σωστή εφαρμογή του κανονισμού λειτουργιας που προβλέπει συγκεκριμένες αθλητικές δραστηριοτητες ώστε να μην τίθεται σε κίνδυνο η προσπαθεια αποκατάστασης των φθορων και συντήρησης του αγωνιστικού χώρου.
Ειμαστε αισιόδοξοι οτι θα τηρηθεί ο κανονισμός και δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε σε αυτό το αυτονόητο ζήτημα που δυστυχώς για κάποιους φορείς δεν εχει ακομη καταστεί σαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...