Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί αδέσποτων στην Ιστιαία

Δυστυχώς παρά το γιορτινό κλίμα των ημερών, κάποιοι φροντίζουν να μην δείχνουν αισθήματα ανθρωπιάς προς τους τετράποδους φίλους μας. Από τις παραμονές τις Πρωτοχρονιάς το Istiaia Press έγινε αποδέκτης αρκετών καταγγελιών για δηλητηριάσεις αδέσποτων σκύλων. Ένα φαινόμενο που τείνει να γίνει μακάβριο "έθιμο" τα τελευταία χρόνια τις μέρες των εορτών.

Και δεν είναι μόνο αυτό ανήμερα Πρωτοχρονιάς, πολίτης μας ενημέρωσε ότι ένα αδέσποτο το οποίο τάιζε τόσο στο μαγαζί του,, όσο και στο σπίτι του και το οποίο αναζητούσε τις τελευταίες μέρες, το βρήκε ψόφιο, πιθανότατα χτυπημένο από καραμπίνα λίγο ποιο κάτω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας στο δρόμο προς Κανατάδικά. Πηγαίνοντας στο σημείο διαπιστώσαμε την καταγγελία διερωτώμενοι αν αυτό το "δίποδο" που προέβη σε μια τέτοια πράξη θα είχε ενδιασμό να σηκώσει όπλο και σε συνάνθρωπό του.
Δυστυχώς το πρόβλημα των αδέσποτων είναι μεγάλο στο Δήμο, από εξαγγελίες για την προστασία του αρκετές, αλλά στην πλειονότητά τους μένουν μόνο εξαγγελίες δηλαδή όπως λέει κι ο λαός "λάδι πολύ και τηγανίτα τίποτα...". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...