Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Τίτλοι τέλους για Καρούζο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Φωκάς ο νέος Διοικητής

Τέλος και επίσημα χθες 16 του μήνα στη Διοίκηση Καρούζου στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας, αφού έφτασε το επίσημο έγγραφο παύσης του από τα καθήκοντα του. Να σημειώσουμε, ότι πριν μια βδομάδα περίπου οι διοικητές των νοσοκομείων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας Στερεάς πέρασαν από συνέντευξη αξιολόγησης. Σύμφωνα με πληροφορίες καθήκοντα Διοικητή θα αναλάβει ο γενικός γιατρός στο πρώην ΙΚΑ και νυν ΠΕΔΥ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Χαλκίδας με το συνδυασμό Λεβέντη στις δημοτικές εκλογές του 2014 και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, Δημήτρης Φωκάς.

Αναφορικά με αυτή την εξέλιξη ο Πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ Αντώνης - Πάρiς Σώτος  έκανε το εξής σχόλιο...
Με κίνηση "μάτ" της τελευταίας στιγμής το Υπ.Υγείας παύει τον μέχρι τώρα διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας κο Καρούζο. 
Η υπόθεση περί αξιολόγησης, με όποια κριτήρια ,είναι τελικά για γέλια γιατί η αξιολόγηση των διοικητών ποτέ μα ποτέ δεν έγινε με κριτήρια που να ικανοποιούν τις ανάγκες παροχής ποιοτικών Υγειονομικών παροχών από το κράτος προς τον Λαό αλλά με μόνο κριτήριο το πόσο καλό "τσεκούρεμα" στις δαπάνες κάνουν οι διορισμένοι διοικητές, ή τουλάχιστον πόσο κατηρτισμένοι στα θέματα διοίκησης Νοσοκομείων είναι!!!
Βέβαια το επόμενο κριτήριο αλλά και το πλέον αυστηρό ,όπως εκ των πραγμάτων φάνηκε, είναι το κατά πόσον κομματικά αρεστός είναι ο προς κρίση διοικητής. Στην προκειμένη περίπτωση του Νοσοκομείου μας αυτό έχει λειτουργήσει κατά κόρον!! 
Να θυμίσω ότι οι περισσότεροι διατελέσαντες διοικητές του Γ.Ν.Χαλκίδας, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων προκρίθηκαν από ή για τα κομματικά ψηφοδέλτια, ή όπως συνηθίζεται ,ήταν αποτυχόντες υποψήφιοι βουλευτές!!!
Τι είχες Γιάννη ' μ......τι΄χα πάντα!!!

Με πληροφορίες από http://www.eviaportal.gr/ και http://thepolisproject.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...