Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Είδαν από κοντά το "δικέφαλο" οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ζουπανιώτη

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα της Super League που έληξε με νικητή το "Δικέφαλο" είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 65 παιδιά μαζί με τους γονείς τους, από τη σχολή ποδοσφαίρου Ζουπανιώτη - Μασουρίδη που είναι ενταγμένη στο δίκτυο των Ακαδημιών της ΑΕΚ. 
Η κίνηση αυτή ήταν μια προσφορά της σχολής με στόχο οι νεαροί ποδοσφαιριστές να βρεθούν στη μαθητική κερκίδα του ΟΑΚΑ και να έχουν και ιδίοις όμασι παραστάσεις από αγώνες της μεγαλύτερης εθνικής κατηγορίας της χώρας. 
Εκτός όμως από την παρακολούθηση του αγώνα το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο το οποίο παρακολούθησαν από κοντά οι Ζουπανιώτης και Μασουρίδης καθώς και όλοι οι προπονητές του δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο της ΑΕΚ aekfc.gr/ για το σεμινάριο αναφέρονται τα εξής:

"Το σεμινάριο ξεκίνησε το Σάββατο με την σύνδεση του προγράμματος του Δικτύου με την αγωνιστική Ακαδημία της ΑΕΚ από τον Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημιών της AEK κ. Μιχάλη Μητροτάσιο. Στη συνέχεια ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Δικτύου κ. Μπάμπης Ζελενίτσας και ο Συντονιστής Εκπαίδευσης και Οργάνωσης του Δικτύου κ. Χρήστος Σίσκος παρουσίασαν το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα και την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν οι συνεργαζόμενες ακαδημίες στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
  
Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι εκπρόσωποι των συνεργαζομένων σχολών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας της ΑΕΚ σε πρακτικό επίπεδο, τα οποία καθοδηγήθηκαν από τους αρμόδιους προπονητές τους (Στέλιος Ορφανίδης Κ - 10, Κ – 12, Διονύσης Κατραμάδος Κ – 13). Επίσης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος για τερματοφύλακες και πρακτική επίδειξη στο γήπεδο από τον κ. Χρυσόστομο Μιχαηλίδη (προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας ΑΕΚ).

Μετά από κάθε πρακτική επίδειξη των αγωνιστικών τμημάτων από τους προπονητές της ακαδημίας της ΑΕΚ , ακολουθήσε συζήτηση – ανατροφοδότηση με τη Διεύθυνση του δικτύου και τους προπονητές της ακαδημίας της ΑΕΚ. Οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων βιντεοσκοπήθηκαν για να δοθούν στις συνεργαζόμενες ακαδημίες μαζί με το υπόλοιπο εκπαιδευτικό υλικό. Το παρόν στο σεμινάριο έδωσαν οι κ. Νίκος Γεωργέας (Συντονιστής Ακαδημιών), Ηλίας Ατματσίδης (προπονητής τερματοφυλάκων Ακαδημίας ΑΕΚ) και Μάρκος Δήμος (προπονητής Κ17)".

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι σε ένα μήνα περίπου προπονητές των Ακαδημιών της ΑΕΚ θα βρεθούν στη Βόρεια Εύβοια ώστε να αξιολογήσουν τους νεαρούς αθλητές για την ανάπτυξη την εκπαίδευση και την εξέλιξή τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...