Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Πανευρωπαϊκές επιτυχίες για τον Α.Γ.Σ. Διαγόρας

18th WIKF European Championship
Denmark – Holstebro
25.26.27. Σεπτεμβρίου
Ο Σύλλογος μας συμμετείχε στο 18ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε WIKF . Εκπροσωπήθηκε από την αθλήτρια Ραβανού Δαυιδία και τον προπονητή – διαιτητή Δήμου Ευάγγελο . Στη διοργάνωση συμμετείχαν 721 αθλητές από 18 χώρες . Η ολιγομελής Εθνική μας Ομάδα κατάφερε να καταταγεί 6η στην γενική κατάταξη μεταλλίων .
Στην έναρξη του Πρωταθλήματος προσκλήθηκε μόνο η Ελλάδα να κάνει επίδειξη , με τον Πρωταθλητή TANTO κύριο Γκόργκα Άγγελο και την ομάδα του , που μας εκπροσώπησε στο αγώνισμα αυτό και κατέκτησε τη 2η θέση . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Η αθλήτρια μας Ραβανού Δαυιδία κατέκτησε την 3η Θέση Kumite ( αγώνας) κορασίδων 8 – 9 ετών . Πραγματικά υπερέβη τα εσκαμμένα , υπερίσχυσε των 16 υψηλού επιπέδου αντιπάλων της και έφερε στον τόπο μας το ΧΑΛΚΙΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ μετάλλιο .
Ο προπονητής μας κύριος Δήμου Ευάγγελος εκπροσώπησε την Ελλάδα στο σώμα της διαιτησίας . Διακρίθηκε και είναι ο μοναδικός διαιτητής εκτός των απεσταλμένων παγκόσμιων διαιτητών ( της WKF ) που επιλέχτηκε από την επιτροπή διαιτησίας του πρωταθλήματος να διαιτητεύσει τους μεγάλους τελικούς . Επίσης ο κύριος Δήμου Ευάγγελος αγωνίστηκε στην κατηγορία ΚΑΤΑ Βετεράνων , όπου έλαβαν μέρος 16 προπονητές , κατέκτησε τη 2η θέση και έφερε στον τόπο μας το ΑΡΓΥΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ μετάλλιο .
Δυστυχώς φέτος στο Πανευρωπαϊκό στη Δανία , η Εθνική Ομάδα μας είχε μόνο δυο εκπροσώπους από τον τόπο μας , ελπίζουμε του χρόνου στην Ολλανδία να έχουμε περισσότερους αθλητές από τον τόπο μας και να αποκτήσουμε και άλλα μετάλλια Ευρωπαϊκού επιπέδου .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...