Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η ρουμάνικη παράδοση έδωσε χρώμα και ζωντάνια στην πλατεία της Ιστιαίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας μουσικοχορευτική εκδήλωση με χορούς και μουσική από τη Ρουμανία από το συγκρότημα traditii του Cluj - Napoca. Μια εκδήλωση που όπως και πριν δύο χρόνια συνδιοργάνωσαν, η Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς και το Θέατρο Concert - Festival Κοχύλεια από τη Λίμνη Ευβοίας.

Μια πραγματικά πανέμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες του βράδυ γεμάτη από τη μουσικοχορευτική παράδοση της Ρουμανίας, Με παραδοσιακά χρώματα, μουσικές και μελωδίες οι Ρουμάνοι χορευτές και μουσικοί, παίζοντας και χορεύοντας παραδοσιακούς σκοπούς της πατρίδας τους, άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους όλους τους παρευρισκόμενους. Σολίστες ήταν οι Ρογκογιάν Μπογκτάν και Τούντορ Μότοκ, ενώ τη διεύθυνση του χορευτικού και τις χορογραφίες έκαναν οι Γιάν και Καμέλια Μότοκ.
Η εκδήλωση όμως δεν τελείωσε στην πλατεία, αφού οι χορευτές, πήγαν με παραδοσιακές φορεσιές χορεύοντας και τραγουδώντας στην εμποροπανήγυρη της Ιστιαίας εισπράττοντας τα χειροκροτήματα του κόσμου, που πραγματικά εντυπωσιάστηκε από το event. Τέλος παρατέθηκε γεύμα σε ολόκληρο το γκρουπ από την Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...