Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Συμεών Κεδίκογλου: "Αν η επιστροφή μου στο ψηφοδέλτιο δημιουργεί πρόβλημα στο κόμμα, εγώ δεν επιθυμώ να είμαι μέρος του προβλήματος και δεν θα είμαι υποψήφιος

Θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για σας που με πραγματικό ενδιαφέρον με ρωτάτε και να δώσω μια απάντηση για το θέμα της υποψηφιότητάς μου, καθώς απ' ό,τι παρατηρώ απασχολεί εκτός από τα τοπικά κι αθηναϊκά μέσα.
Όταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με κάλεσε, με δική της πρωτοβουλία, να συνεισφέρω σε αυτές τις εκλογές, καθώς πίστευε ότι η υποψηφιότητα μου θα σηματοδοτούσε την ανανέωση και την διεύρυνση στα ψηφοδέλτια, δέχτηκα να συστρατευτώ. Πίστευα και πιστεύω ότι στην παρούσα συγκυρία πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις.

Δεν φανταζόμουν, αφελώς ίσως, ότι αυτό θα επέφερε αντιδράσεις όχι στην μεγάλη πλειοψηφία των απλών ψηφοφόρων που χάρηκαν (και σας ευχαριστώ για τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματά σας), αλλά σ' αυτούς που φοβούνται ότι η όποια αλλαγή διαταράσσει τις ισορροπίες. Όλους αυτούς που ενώ η ηγεσία επιθυμεί τη διεύρυνση επιμένουν σ' ένα μικρό φοβικό κόμμα, στη λογική του μαγαζιού, του κλειστού επαγγέλματος, της επετηρίδας. Αυτούς που έθεσαν τη λογική του "ή εμείς ή αυτός".
Εγώ όμως δεν απέκλεισα κανέναν. Ήρθα για να ενώσω και όχι για να αντιπαρατεθώ με φίλους που δώσαμε κοινούς αγώνες. Και πιστέψτε με κανείς στο νομό δεν έδωσε περισσότερους αγώνες από μένα στα χρόνια της κρίσης και του μνημονίου!
Αν η επιστροφή μου στο ψηφοδέλτιο (γιατί από το χώρο δεν έφυγα ποτέ) δημιουργεί πρόβλημα στο κόμμα, εγώ δεν επιθυμώ να είμαι μέρος του προβλήματος και δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...