Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Οι υποψήφιοι της «δημιουργία ξανά!» στην Εύβοια

Η «δημιουργία ξανά!» κατεβαίνει αυτόνομη και αποφασισμένη να κάνει τη μεγάλη έκπληξη των εθνικών εκλογών στις 20-9-2015

Με κύριο σύνθημα «καμιά υπόσχεση, μόνο πράξεις» η «δημιουργία ξανά!» (πρόεδρος κόμματος: Θάνος Τζήμερος) συμμετέχει αυτόνομα, με ψηφοδέλτια προσωπικοτήτων και αξιώσεις η είσοδός της στην επόμενη Βουλή να είναι η πραγματική έκπληξη των φετινών εκλογών. Γνωρίστε τους υποψήφιους στο νομό Εύβοιας. Στη σειρά παρουσίασης τηρείτε η εμφάνιση των ονομάτων στο ψηφοδέλτιο.


Κατσός Βάγιας (του Δημητρίου) – 42 χρόνων – Εκδότης, δημοσιογράφος, φωτογράφος – Facebook: Βάγιας Κατσός

«Πήρα την πρώτη μου ανάσα πριν 42 χρόνια, το 1973.
Όταν ήμουν στο σχολείο μου άρεσε να ζωγραφίζω καραβάκια και ήθελα να γίνω αστροναύτης. Η ζωή όμως με προσγείωσε στην πραγματικότητά της από πολύ νωρίς και έτσι έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στα 16 μου. Δε σταμάτησα ποτέ όμως να ζωγραφίζω, έπιασα και μια δουλειά σε μια μικρή διαφημιστική της Χαλκίδας, εκεί έκανα τις πρώτες μου αφίσες, χωρίς καμιά καθοδήγηση. Ό,τι καταλάβαινα, έκανα. Ωραία χρόνια, στον ελεύθερο χρονο μου πήγαινα σχέδιο στον Πλάκα στην Αθήνα και τα βράδια δούλευα σερβιτόρος σε μπαρ. Στα 20, πέρασα για πρώτη φορά την πόρτα μιας τοπικής εφημερίδας. Παράλληλα, τελείωσα το νυχτερινό Λύκειο, πάντα εργαζόμενος τις μέρες. Στη συνέχεια, δούλεψα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, τηλεοράσεις και εφημερίδες της περιοχής μου ως δημοσιογράφος, φωτογράφος και διαφημιστής, με ένα μικρό διάλειμμα για το φανταριλίκι. Μου άρεσε να σχεδιάζω πάντα μόνος μου τις διαφημίσεις που «έκλεινα» για την εφημερίδα που εργαζόμουν. Ο εκδότης της με «μάλωνε»: «μη χάνεις χρόνο σε καλλιτεχνίες, κλείσε κανά πελάτη!», μου έλεγε συνέχεια. Έμεινα στην εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη» πέντε χρόνια. Στα 31 μου, το 2004, αποφάσισα να ανοίξω τα φτερά μου και εξέδωσα το μακροβιότερο –ως σήμερα- περιοδικό της Χαλκίδας: το Square. Μου έδωσε πολλά ξενύχτια αυτό το περιοδικό και μεγάλες χαρές. Η μεγαλύτερη, όταν τo 2005 πήρα εξαιτίας του βραβείο καλύτερης σχεδίασης περιοδικού (ΕΒΓΕ 2005). Παράλληλα με την έκδοση συνεργάστηκα με περιοδικά στην Αθήνα αλλά και διαφημιστικές εταιρίες ως φωτογράφος μόδας. Το 2014 το έντυπο Square αντικαταστάθηκε από το ψηφιακό του «αδελφάκι», το square.gr, όπου και παραμένω μέχρι σήμερα διαχειριστής, αρθρογράφος και φωτογράφος του. Είμαι παντρεμένος, έχω μια μικρή κόρη, ηλικίας τριών χρόνων και κάτι μηνών και λατρεύω την ιστορία, ιδιαίτερα την άγνωστη, της περιοχής μου. Γενικά, έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου.
Επιθυμία μου; Να κλείσω τα μάτια μου δουλεύοντας.»

Περισσότερα στοιχεία:
http://www.dimiourgiaxana.gr/el/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CE%B9/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CF%8C%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%82

Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (του Ιωάννη) – 41 χρόνων – Γραφίστας, Τυπογράφος -  facebook: Anastasios Sidiropoulos

«Πρωτοείδα το φως μία ανοιξιάτικη μέρα του 1974.
Γιός της Ευμορφύλης και του Ιωάννη και αδερφός της Μαρούλας και του Βασίλη. Μετά από μικρά περάσματα από Πελοπόννησο και Μακεδονία αποφάσισα στα 6 μου να ακολουθήσω τους γονείς μου στο νοτιότερο άκρο της Ευβοίας, την Κάρυστο. Τα πρώτα οκτώ χρόνια ήταν δύσκολο να συνηθίσω τον αέρα που επικρατούσε στην περιοχή όμως μετά γίναμε φιλαράκια και σιγά σιγά επήλθε ο έρωτας. Ολοκλήρωσα τα μαθητικά μου χρόνια στην Κάρυστο και ακολούθησα σπουδές γραφιστικής στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια των σπουδών δούλευα στην ομάδα εξέλιξης των site και διαφόρων πολυμεσικών εφαρμογών των Υπουργείων Πολιτισμού, ΥΠΕΧΩΔΕ, Αθλητισμού και Τουρισμού. Ο κύκλος αυτός της ζωής μου ολοκληρώθηκε με την έναρξη των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων. Με το τέλος της θητείας αποφασίζω να στηριχτώ στις δικές μου δυνάμεις και ανοίγω το δημιουργικό γραφείο στο οποίο εργάζομαι μέχρι και σήμερα αντιμετωπίζοντας τις καθημερινές προκλήσεις που ζει ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας στην χώρα μας. Η σχέση με την τέχνη μου συσφίγγεται περισσότερο με ένα μεταπτυχιακό στις γραφικές τέχνες και τα πολυμέσα. Έχω πάθος με την εφαρμογή των εικαστικών αρχών που έχω διδαχθεί στους τομείς της διαφήμισης, της επιγραφής και των εκτυπώσεων. Στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και με τον κινηματογράφο. Εναρκτήριο κάλεσμα για την περισσότερο ενεργή ενασχόληση με την πολιτική, αποτέλεσε μία πρωϊνή ραδιοφωνική συνέντευξη του δημιουργού ενός μικρού κόμματος στις αρχές του 2012 σε γνωστό δημοσιογράφο. Έκτοτε έχω ενώσει και εγώ την φωνή μου προσπαθώντας την κάνω να ακουστεί δυνατότερα.»

Περισσότερα στοιχεία:
http://www.dimiourgiaxana.gr/el/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CE%B9/%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82

Κρινής Αντώνιος (του Ελευθερίου) – 29 χρόνων - IT Infrastructure Specialist & Web Developer - Facebook: Antonios Krinis
«Γεννήθηκα το 1986, στη Χαλκίδα. Στα σχολικά μου χρόνια θυμάμαι τον πατέρα μου να μου λέει «μάθε γράμματα». Το δημιουργικό σαράκι εμποτίστηκε στην ιδιοσυγκρασία μου και το 2008 αποφοίτησα από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. με κατεύθυνση τη μακρο-οικονομία, την ανάπτυξη & τον προγραμματισμό αυτής. Το πάθος μου για την Πληροφορική με οδήγησε στην απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στην «Πληροφορική & Διοίκηση» το 2013, αφού πρώτα έκανα μία μικρή στάση στο εξωτερικό ως υπότροφος του ΙΚΥ και του προγράμματος «Leonardo Da Vinci». Παράλληλα με τις σπουδές μου εργάστηκα σε διάφορους κλάδους και μετά το πέρας αυτών δραστηριοποιήθηκα στον ευρύτερο χώρο της Πληροφορικής. Κύρια ενασχόληση μου το Internet Of Things & το Web Development. Επί του παρόντος επιμένω με πείσμα να δραστηριοποιούμαι στην Ελλάδα και εργάζομαι ως IT Infrastructure Specialist σε μία πολυεθνική εταιρεία. Δραστήριος από τη φύση μου, μου αρέσει να εξελίσσομαι συνεχώς, ενδιαφέρομαι και αγωνιώ για το μέλλον της χώρας μου, στηρίζω την νεοφυή επιχειρηματικότητα, εκτιμώ τους ειλικρινείς ανθρώπους, αγαπώ την οργάνωση και λατρεύω τα ταξίδια. Επιθυμία μου; Ο εξ’ ορθολογισμός και εκσυγχρονισμός της δημόσιας διοίκησης, ένα ελπιδοφόρο αύριο και μέλλον για τις επόμενες γενιές.»

Περισσότερα στοιχεία: 
http://www.dimiourgiaxana.gr/el/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CE%B9/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82 

Σταματίου Χρήστος (του Ιωάννη) – οικονομολόγος – 37 χρόνων - Facebook: Christos Stamatiou

«Γεννήθηκα στις 27/06/1978. Σπούδασα οικονομικές επιστήμες στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1998 έως το 2001. Από το 2001 εώς το 2002 εργάστηκα σε διάφορες δουλειές στο Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από το 2003 έως το 2006 εργάστηκα ως βοηθός λογιστή στην Αθήνα. Από το 2006 εως το 2010 εργάστηκα ως τραπεζικός υπάλληλος και από το 2010 εώς σήμερα απασχολούμαι στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούμε στην Εύβοια. Έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στον Σχεδιασμό και στην Διοίκηση του Τουρισμού στο πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είμαι μέλος του ΟΕΕ από το 2003.»

Ψηφοδέλτιο «δημιουργία, ξανά!», για το νομό Εύβοιας:
http://www.dimiourgiaxana.gr/images/files/ekloges-2015-09/EVOIA.pdf 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...