Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

O Πρόεδρος Βενιζοπωλών Εύβοιας υπερασπιστής της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Βαγγέλης Κούκουζας, αφού έπλεξε το εγκώμιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου και για το γεγονός ότι επισκέφθηκε τον τόπο της ανέφερε
«Η κυρία πρόεδρος ήρθε με το αυτοκίνητό της, ενώ μπορούσε να έρθει με μια λιμουζίνα. Με ένα τηλέφωνο, θεσμικά στη δήμαρχο Αιδηψού, στον αστυνομικό διευθυντή θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.


Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέλεξε να έρθει στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της, άφησε τα χρήματά της πλένοντας το αυτοκίνητο και βάζοντας βενζίνη σε βενζινάδικο του τόπου της και έπαθε ένα ατύχημα με το λάστιχο. Επρεπε να εξυπηρετηθεί. Η κυρία Κωνσταντοπούλου ζήτησε απλά να εξυπηρετηθεί, όπως κάθε πελάτης. Μπορεί να μην ήξερε ότι δεν λειτουργεί ως βουλκανιζατέρ. Ο υπάλληλος έπρεπε να βρει τρόπο να την εξυπηρετήσει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούκουζας.

Εξαπέλυσε επίθεση στον υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων που φέρεται να δέχθηκε τους προπηλακισμούς της κυρίας Κωνσταντοπούλου, όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, και πρόσθεσε:

«Εχουμε μια συμπεριφορά αλαζονική από τον υπάλληλο του πρατηρίου, ο οποίος δεν εξυπηρέτησε μια κυρία». Από τις βολές του κ. Κούκουζα δεν γλίτωσε, όμως, ούτε και η κυρία Παναγιωτίδου, για την οποία είπε ότι υπήρξαν κάποιοι που εκμεταλλεύτηκαν το πρόσωπο.

«Γίνεται ένα περιστατικό παίρνουμε την κάμερα και τραβάμε;», είπε χαρακτηριστικά.

Από notios - evoikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...