Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Κώστας Χρονόπουλος: "Ισχυρά συμφέροντα έχουν στόχο την σπίλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Σχετικά με τα κακόβουλα και συκοφαντικά δημοσιεύματα πού διακινούνται μέσω διαδικτύου και σε συγκεκριμένους ιστότοπους πού ειδικεύονται σε κακεντρεχή μικροπολιτικά κουτσομπολιά και αφορούν την πρόεδρο της βουλής και συμπατριώτισσα μου σ. Ζωή Κωνσταντοπούλου πού την εμφανίζουν ως πρωταγωνίστρια επεισοδίου με υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων Έχω να δηλώσω τα εξής.

Το ήθος και η κοινωνική συμπεριφορά της σ. Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία. Ποτέ δεν έχουν ακουστεί αρνητικά σχόλια όλα αυτά τα χρόνια πού έρχεται στον τόπο καταγωγής της μητέρας της. Εμείς ως αιδήψιοι είμαστε υπερήφανοι που η συντρόφισσα Ζωή είναι ταυτισμένη με την Αιδηψό. Όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για αυτήν ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Η πρόεδρος της βουλής πέρασε τις διακοπές τού Πάσχα στον τόπο καταγωγής της μητέρας της κάτι που συνηθίζει να κάνει από τα παιδικά της χρόνια. Εξέπληξε δε ευχάριστα τούς κατοίκους αλλά πολύ περισσότερο τούς επισκέπτες της Λουτρόπολης πού χωρίς την συνοδεία αστυνομικών και παρατρεχάμενων απόλαυσε τις διακοπές της με τούς φίλους της και την οικογένεια της ως απλός πολίτης. Μια εικόνα πού δεν μάς έχουν συνιθήσει οι πολιτικοί των προηγούμενων κυβερνήσεων όπως και οι τοπικοί βουλευτές της Ν.Δ και τού ΠΑΣΟΚ.
Οι απειλές περί απολύσεως πού υποτίθεται πώς ειπώθηκαν από την σ. Ζωή εναντίον τού υπαλλήλου μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να το εκλάβουμε. Δεδομένου ότι είναι γνωστοί στο πανελλήνιο οι αγώνες της υπέρ των εργαζομένων. Είναι νωπές ακόμα οι σκηνές στα κάγκελα της Ε.Ρ.Τ. πού μαζί με τούς εργαζόμενους αντιστάθηκε στο κλείσιμο της πού οδήγησε χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία. Οι αήθεις αυτές επιθέσεις εντάσσονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο πού έχουν ως στόχο την ηθική σπίλωση τού προσώπου της πού καθοδηγούνται από ισχυρά συμφέροντα σε αγαστή σύμπνοια με τα διαπλεκόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Προφανώς η σ. Ζωή ενοχλεί με τις πολιτικές πρωτοβουλίες πού έχει αναλάβει όπως η επιτροπή ελέγχου του χρέους και η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών Ζωή κράτα γερά όπως σε παρότρυναν και οι πολίτες της Αιδηψού.
Κώστας Χρονόπουλος
Mέλος της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...